Φινάλε με ήττα στα Πηγάδια

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη η SKODA ΞΑΝΘΗ στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Οι φιλοξενούμενοι με σκόρερς τους Νέτο (26′) και Περέιρα (46′) επικράτησαν με 1-2 καθώς είχε ισοφαρίσει ο Σταύρος Σταθάκης στο 40′.

 Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη η SKODA ΞΑΝΘΗ στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Οι φιλοξενούμενοι με σκόρερς τους Νέτο (26′) και Περέιρα (46′) επικράτησαν με 1-2 καθώς είχε ισοφαρίσει ο Σταύρος Σταθάκης στο 40′.


Περιγραφή αγώνα


Στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς ο Νίκος Παπαδόπουλος προτίμησε την 11άδα που είχε τις περισσότερες συμμετοχές απέναντι σε έναν Άρη που με την βοήθεια και του κόσμου του ήθελε να πάρει το τρίποντο για να μπει στα play off. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Νέτο στο 26′.


Στη συνέχεια όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ ανέβασε στροφές και πιέζοντας τους “κίτρινους” κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.


Ο Μαρσελίνιο μπορεί να ήταν άτυχος στην δική του προσπάθεια με το πλασέ, όμως ο Σταύρος Σταθάκης με το εκπληκτικό αριστερό φάουλ του νίκησε τον Βελλίδη στο 40′ κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα, σε ένα ανοιχτό πρώτο ημίχρονο που ο Άρης είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Καστίγιο.


Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τον Άρη. Ο Περέιρα στο 46′ στάθηκε τυχερός όταν βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ που κόντραρε κι έτσι νίκησε τον Λυμπερόπουλο βάζοντας τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού και πάλι.


 Στη συνέχεια η SKODA ΞΑΝΘΗ προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε κι έκλεισε την φετινή σαιζόν με την 5η της ήττα εντός έδρας και την 12η στο πρωτάθλημα.


Φάσεις – Γκολ


Στο 9′ σέντρα του Πόι ο Βασιλακάκης προσπάθησε να σκοράρει με προβολή αλλά δεν τα κατάφερε.


Στο 14′ σουτ του Μπομπαντίγια έξω από την περιοχή, ο Λυμπερόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε.


Στο 17′ σουτ του Πορτίγια έξω από την περιοχή ο Λυμπερόπουλος απομάκρυνε με γροθιές.


Στο 18′ ο Τσέζαρεκ έκανε την κεφαλιά και ο Κατόγκο με προβολή έσωσε την εστία.


Στο 26′ ο Καστίγιο έκανε την σέντρα ο Λυμπερόπουλος έδιωξε και ο Νέτο με σουτ έκανε το 0-1.


Στο 30′ σέντρα του Κατόγκο ο Μαρσελίνιο με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Βελλίδη αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ!


Στο 40′ δυνατό αριστερό φάουλ του Σταύρου Σταθάκη και 1-1!


Στο 43′ σουτ του Μπομπαντίγια μπλόκαρε ο Λυμπερόπουλος.


Στο 45′ σουτ του Πόι σε κόρνερ ο Βελλίδης.


Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καστίγιο με αριστερό μακρινό σουτ σημάδεψε το δοκάρι.


Στο 46′ ο Περέιρα με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε έγινε το 1-2.


Στο 65′ σουτ του Νέτο λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λυμπερόπουλου.


Διαιτητές


Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος


(ΕΠΣ Δωδεκανήσου)


Α’ Βοηθός: Μπαλτάς Χρήστος (ΕΠΣ Αχαΐας)


Β’ Βοηθός: Γούκος Δημήτριος (ΕΠΣ Ηπείρου)


4ος Διαιτητής: Τσινιάρης Μιχαήλ (ΕΠΣ Αθηνών)


Κίτρινες: 40′ Σταθάκης, 51′ Τσέζαρεκ.


Συνθέσεις:


SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σάντος, Σταθάκης, Στιούαρτ, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Κατόγκο (60′ Καθάριος), Βασιλακάκης (85′ Κομεσίδης), Πόι (71′ Μάνταλος), Σουάνης.


Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Τσέζαρεκ (59′ Μενδρινός), Μισελ, Πορτίγια, Μπομπαντίγια (89′ Αραβίδης), Λαζαρίδης, Βαγκέλι, Καστίγιο (85′ Σακάτα), Περέιρα Ντανίλο.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ (Άρης): “Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και πολύ δύναμη, ένα παιχνίδι όπως και οι προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις για μας στις οποίες ήταν μονόδρομος η νίκη, μια ρώσικη ρουλέτα. Οι παίκτες μου κατάφεραν να πάρουν την τρίτη σερί νίκη, μία δίκαιη πιστεύω επιτυχία.


Ο Άρης ήταν αρκετά καλός, δημιούργησε ευκαιρίες κι έκανε το καθήκον του απέναντι στην ιστορία του και την φανέλα της ομάδας. Αύριο όμως είναι μια άλλη μέρα για τον Άρη. Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη σαιζόν θα είναι ακόμη καλύτερος.


Αυτό που κυνήγησε μέχρι την τελευταία στιγμή φέτος πρέπει να το έχει πιο νωρίς του χρόνου. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για το κατόρθωμά τους και την είσοδό τους στα play off.”


 


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (SKODA ΞΑΝΘΗ): “Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ένα δυνατό ματς. Εμείς παρά τις πολλές ελλείψεις το παλέψαμε, προσπαθήσαμε για το καλύτερο.


Νομίζω ότι το γκολ στο 46′ ήταν ένα “κρύο” γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα αν δεν γινόταν το 1-2 στο σημείο αυτό. Σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι όπως γνωρίζετε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο κο. Χρήστο Πανόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και όλη την διοίκηση. Νομίζω ότι τα κατάφερα, παρότι όταν ανέλαβα την ομάδα ήταν πολύ πίσω στην βαθμολογία. Θεωρώ ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια αυτό το διάστημα.


Τον Ιανουάριο έφυγαν δύο ποιοτικοί παίκτες όπως ο Έλλινγκτον και ο Στρμπα κι αυτό που υποσχέθηκα το πετύχαμε σχετικά άνετα. Δυστυχώς μου ήταν αδύνατο στα τελευταία ματς να έχω τους παίκτες συγκεντρωμένους για να κερδίσουν κάτι περισσότερο.


Όταν ξέρουν οι παίκτες ότι θα είναι ο προπονητής για λίγο διάστημα ακόμη είναι δύσκολο να τους πείσεις. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες για όλο το διάστημα που ήμασταν πραγματικά ομάδα.


Τους έχω πει πολλές φορές ότι με έκαναν “μάγκα”. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Τους συνεργάτες μου τους ευχαριστώ γιατί είχαμε μια άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω και στο μέλλον να έχω μαζί τους μια συνεργασία.


Τα παιδιά του προσωπικού που βρισκόταν στις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο τους ευχαριστώ γιατί από όλους είχα την ευκαιρία να κερδίσω πράγματα.


Για το τέλος άφησα τον κόσμο, η αγάπη του οποίου όλον τον καιρό μου έδινε δύναμη.”



Εισιτήρια: 3.260 Εισπράξεις: 51.084 Ε


Σχετικά Άρθρα

Back to top button