Περιφέρεια

Συνάντηση Περιφερειάρχη με αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας ΑΜΘ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων της ΠΑΜΘ, είχε στην έδρα της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η αντιπροσωπεία παρέδωσε στον Περιφερειάρχη υπόμνημα με το σύνολο των αιτημάτων του κλάδου που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κινητοποιήσεις και τα μέλη της προέβησαν σε αναλυτική ενημέρωση για το διεκδικητικό τους πλαίσιο.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κος Τοψίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτό που βγάλαμε ως συμπέρασμα -εγώ προσωπικά ανέλαβα την ευθύνη- είναι ότι θα τηλεφωνήσουμε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στον κο Αυγενάκη για μία συντονισμένη συνάντηση εδώ στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για να ακούσει τα προβλήματα και τους αγρότες, τεκμηριωμένα, για να μπορέσουμε να βρούμε λύση».

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης σημείωσε ότι «Εμείς συντασσόμαστε με αυτόν τον αγώνα και αυτήν την προσπάθεια που κάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι για να μπορέσουμε πραγματικά να έχουμε θετικά αποτελέσματα» και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα θα δρομολογηθούν λύσεις για ζητήματα του συγκεκριμένου κλάδου, που άπτονται αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας ΑΜΘ.

«Έχουμε σχεδιασμό με τους πόρους του δικού μας ΕΣΠΑ, θα δώσουμε προτεραιότητα για να δείξουμε ότι ο κλάδος αυτός είναι ένας κλάδος που πρέπει να στηριχτεί» είπε ο κος Τοψίδης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Κτηνοτροφίας κ. Ριτβάν Χατζή Μεμέτ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button