Ειδήσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ <<ΣΤΗΡΙΖΩ>>

Τα μέλη του κινήματος Αλληλεγγύης “ΣΤΗΡΙΖΩ” και πρωτεργάτες της  δράσης καθαρισμού του αλσυλλίου του Πόρτο Λάγος την 16η Οκτωβρίου 2022, εκφράζουν  την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συνέβαλαν με την συμμετοχή τους στον καθαρισμό του.

Ευχαριστούν  θερμά τους εθελοντές που συνεισέφεραν σε αυτήν την προσπάθεια που με κόπο και αγάπη όλοι ξεκινήσαν για να μπορέσουν ομαδικά να αναδείξουν και να βοηθήσουν τον τόπο στον οποίο γεννήθηκαν, μεγάλωσαν  και δραστηριοποιούνται.

Επίσης  ευχαριστούν την πλειοψηφία των επαγγελματιών του Πόρτο Λάγος, τον Αλιευτικό συνεταιρισμό “Άγιος Νικόλαος”, τους Συλλόγους της Νέας Κεσσάνης “Αγία Παρασκευή”,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάνδρας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόρτο Λάγος, τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Αβδήρων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Σελίνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουτσού “Άγιος Γεώργιος”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Ολβίου, τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων, τον ΑΠΟΦΚΑ, την Ομάδα Εθελοντών “Καθαρή Ξάνθη” και την Μονάδα διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Νέστου-Βιστωνίδας και Ροδόπης που παρευρέθηκαν και στήριξαν αυτήν την εθελοντική δράση.

Ευχαριστούν  ιδιαιτέρως τον Κ. Σεμπαχεδιν Ογλού Μουράτ και την σύζυγο του , τον Κ. Κοσμίδη Αντώνη και την Κ. Βετσαρίδου Στεφανία.

Τα μέλη του κινήματος Αλληλεγγύης “ΣΤΗΡΙΖΩ”, επίσης ευχαριστούν  τον Δήμο Αβδήρων τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ. Κώστα Κουρτίδη  που στάθηκαν αρωγοί της προσπάθειας  και αναγνώρισαν το έργο  και την επιτυχία της δράσης, καθώς και το Επιμελητήριο Ξάνθης, τον ΟΦΥΠΕΚΑ, το Δασαρχείο Ξάνθης και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button