Ειδήσεις

Το καλύτερο της περιφέρειας το νέο ταρτάν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης

Στην αντικατάσταση του ταρτάν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης (γήπεδο Ασπίδας), προχωρά η δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης υπέγραψε τον προηγούμενο μήνα τη σχετική σύμβαση.

Η προμήθεια αφορά στην αντικατάσταση του παλιού φθαρμένου συνθετικού τάπητα, σε έκταση περίπου 6.950 τ.μ., που περιλαμβάνει την αποξήλωση του υπάρχοντος, την προμήθεια, μεταφορά και την τοποθέτηση του νέου τάπητα.

Από την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να μπει ο ανάδοχος στο αθλητικό κέντρο της Ασπίδας και να ξεκινήσει το έργο, τόνισε ο αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης στη χθεσινή ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8f m

“Θα γίνει ένας αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθεί το έργο μέσα στο 2022 (τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου) για να μπορέσουμε να δώσουμε ένα νέο συνθετικό ταρτάν, μετά από 20 χρόνια και,  στους πολίτες και τους αθλητές της Ξάνθης ευρωπαϊκού επιπέδου” δήλωσε ο κ. Φανουράκης

Εχουν ενημερωθεί και οι σύλλογοι από την υπηρεσία αθλησης του Δήμου Ξάνθης και βρέθηκαν κάποιοι χώροι για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να αθλούνται τα παιδιά σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Πανίδη.

 “Θα παραδώσουμε ένα σημαντικό έργο πνοής στους δημότες μας. Το κόστος του έργου ανέρχεται στα 755.000,00 ευρώ και ο ανάδοχος είναι από την Αθήνα. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” και από ιδιους πόρους του  Δήμου”

Ο κ. Φανουράκης ευχαρίστησε την τεχνική υπηρεσία,τους υπαλλήλους και τον αντιδήμαρχο.

“Μπορέσαμε να το προχωρήσουμε, να καταθέσουμε τη μελέτη, το τεχνικό δελτίο και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου.

Είναι μια πρόκληση για να γίνουν αγώνες στην Ξάνθη σ’ έναν νέο τάπητα που δε θα υπάρχει στην ΑΜΘ.

Στις γειτονικές πόλεις της περιφέρειας έχουν ξεκινήσει τέτοια έργα και δεν έχουν υλοποιηθεί.

Ευελπιστούμε στον αθλητικό τουρισμό και να έρθει κόσμος στην Ξάνθη.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button