Ειδήσεις

“Παρών” για τις εθνικές εκλογές δηλώνει ο Κώστας Ζαγναφέρης

Για τις πολιτικές εξελίξεις και το πολιτικό του μέλλον μίλησε o πρώην αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης στη χθεσινή  πρωϊνη ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm

-Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας με την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια και τις απειλές Ερντογάν, στις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία διατηρεί και με διαφορά το προβάδισμα και ο Μητσοτάκης θεωρείται ο καταλληλότερος πρωθυπουργός. Το σχόλιο του κ. Ζαγναφέρη:

“H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου  Μητσοτάκη ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχε ο περισσότερος κόσμος όταν τον ψήφιζε για πρωθυπουργό το 2019. Το αποδέχονται και πολιτικοί του αντίπαλοι.Με χαροποίησε ιδιαίτερα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται  θεσμικός και θα κάνει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας, παρολο που έρχεται ένας δυσκολος χειμώνας.Πιστεύω ότι  όπως περάσαμε τις προηγούμενες κρίσεις που ήταν πρωτοφανείς για τα παγκόσμια δεδομένα, θα μπορέσει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει και αυτήν την κρίση που έρχεται με όσο το δυνατό περισσότερες βοήθειες σε εκείνα τα στρώματα του ελληνικού λαού που ζορίζονται να βγάλουν το δύσκολο χειμώνα.”

-Για την αναρτηση του στο facebook με τη φωτογραφία  Μητσοτάκη και Σαμαρα στα εγακαίνια του μετρό Πειραιά είπε:

“Κυριακάτικες εφημερίδες ακροδεξιού και αριστερού χώρου φέρνουν ένα θέμα που είναι ανύπαρκτο, ότι τον Μητσοτάκη τον υπονομεύουν ο Αντώνης Σαμράς και ο Κώστας Καραμανλής και θέλουν να τον ρίξουν. Σενάρια που δεν έχουν ούτε πολιτική, ούτε   νομική βάση και δεν παρουσιαζουν κανένα ενδιαφέρον.Ολα αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτος”

-Για τη δήλωση του προέδρου του εργατικού κέντρου Ξάνθης Αγγελου Μπεμπεκίδη στο star 88,8fm ότι “το ποσοστό ανεργίας στο Νομό Ξάνθης έχει ξεπεράσει το 40%” είπε:

“Τα στοιχεία είναι περισσότερο πιασάρικα, βγαίνουν από τη ΓΣΕΕ και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Στην Ξάνθη και την περιφέρεια Αντολικής Μακεδονίας και Θράκης υπάρχει έλλειψη εργατικών χεριών κυρίως στις χειρωνακτικές εργασίες.

Δεν βρίσκουν εργατικά χέρια. Είναι αντιπολιτευτικές κορώνες που κάνουν κακό στον ίδιο τους τον εαυτό, γιατί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας, εργοδότης δεν τα λαμβάνει υπόψη.Οι περισσότεροι εργοδότες ψάχνουν εργατικό και υπαλληλικό προσωπικό και δεν βρισκουν. Αν  όλοι θέλουμε να γίνουμε διεθυντές και να έχουμε μια εργασία χωρίς προσφορά, τότε ναι υπάρχει ανεργία. Το 40% είναι αστειότητες.”

Αν του λείπει η πολιτική σκηνή της Ξάνθης είπε:

“Δεν μου λείπει. Θεσμικά μπορεί, ουσιαστικά όμως με την πολιτική ασχολούμαι. Η ΝΔ με τίμησε και εγώ όσο μπόρεσα προσπάθησα να βοηθήσω από όποια θέσε και με επέλεξε. Ειμαι στρατιώτης αυτής της παράταξης. Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω από οποιοδήποτε μετερίζι”

Για το πολιτικό μέλλον του

“Είμαι παρών. Θα συζητήσω με τον αρχηγό και τα στελέχη της ΝΔ και ότι εντολή δώσει”

Κοσμάς Ν. Γεωργιάδης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button