Ειδήσεις

Η JTI στο 4ο Diversityin Business Conference
LiliZigoslu: «Το βιώσιμο μέλλον ξεκινά από τον δικό μας χώρο εργασίας»

Τις θέσεις που υιοθετεί και τις πρακτικές που εφαρμόζει η JTI σε θέματα διαφορετικότητας, αποδοχής, ένταξης και ίσων ευκαιριών διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα, ανέπτυξαν η Διευθύνουσα Σύμβουλος της JTI Ελλάδας κ. LiliZigoslu και η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας, κ. Γεωργία Καρούντζου στo «4ο Diversity in Business Conference» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την κ. Zigoslu, «Η ισότητα και ο σεβασμός για όλους είναι ένα βασικό ταξίδι για την JTI. Πιστεύουμε ότι η οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος ξεκινά πρώτα από τα πρότυπα που προβάλλουμε στο δικό μας χώρο εργασίας». Η κ. Zigoslu τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την εταιρεία η συμπερίληψη, η ενσωμάτωση μιας κουλτούρας διαφορετικότητας και η ισότητα –αριθμητική, ποιοτική και μισθολογική –των φύλων.  Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η κ. Zigoslu:«Η διοίκηση της JTI αναγνωρίζει τις αξίες αυτές και επιθυμεί να εμπνεύσει την αλλαγή, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι για 30%συμμετοχή των γυναικών στην ηγεσία της εταιρείας έως το 2023 και 40% έως το 2030, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την κ. Γεωργία Καρούντζου, «η διαφορετικότητα ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία και δρα πολλαπλασιαστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχή λειτουργία της εταιρείας». Η κ. Καρούντζου υπογράμμισε επίσης την ανάγκη της ενσωμάτωσης των αξιών αυτών στους εργαζόμενους και τα στελέχη των ίδιων των εταιρειών και κατάληξε λέγοντας ότι «δεν μπορεί μια εταιρεία να κάνει εξωτερική επικοινωνία χωρίς να έχει συμμάχους και ambassadors τους δικούς της ανθρώπους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button