Ήρθε ο Μουγκουρέλ!

Στην Ξάνθη βρίσκεται ο Μπούγκα Μουγκουρέλ, όπως αποκάλυψε το «xanthi reds». Ο Ρουμάνος επιθετικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την ομάδα και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Στην Ξάνθη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Μπούγκα Μουγκουρέλ, όπως αποκάλυψε το «xanthi reds». Ο Ρουμάνος επιθετικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την ομάδα και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο 32χρονος παίκτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Ματζουράκη και σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά. Το όνομα του Μουγκουρέλ είχε ακουστεί πριν από έναν μήνα, αφού το συμβόλαιό του με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Ο Μπούγκα Μουγκουρέλ είχε 14 συμμετοχές και 6 γκολ με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου φέτος, με την οποία προ διετίας είχε 4 τέρματα σε 23 εμφανίσεις. Πέρυσι έπαιξε στην Μπρασόφ πέτυχε 1 γκολ σε 12 ματς.

Who is who

Ημερ. γέννησης: 12/04/1997
Εθνικότητα: Ρουμάνος
Υψος: 1,77 μ.
Βάρος: 70 κ.
Διεθνής: 6 φορές και έχει πετύχει 1 γκολ



Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε σήμερα η ομάδα την προετοιμασία της για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πριν την προπόνηση υπήρχαν ευχές αφού τόσο ο κύριος Μαντζουράκης , ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο κύριος Μαντζουράκης δήλωσε στους παίχτες πως μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα τους παραθέσει γεύμα για την ονομαστική του εορτή.


Στο αγωνιστικά, κανονικά προπονήθηκε ο Ζιεντσουκ, ενώ αύριο επιστρέφει ο Oday που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ιορδανίας. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Μάνδαλος που ταλαιπωρείται από ίωση.


Επίσης στα πηγάδια βρίσκεται και ο Ρουμάνος Μπούγκα Μουγκουρεα ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για την μεταγραφή του στην ομάδα. Παρόλο που είναι ακόμα σε επαφές με την ομάδα, θέλησε να συμμετάσχει με ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της ομάδας αφού όπως δήλωσε θέλει να είναι πάντα σε ετοιμότητα.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button