Ειδήσεις

Συνεργασία του Λεύκιππου με το ζαχαροπλαστείο ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !

Για άλλη μια χρονιά ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και το ζαχαροπλαστείο ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ συνεργάζονται με ιδιαίτερη έμφαση στις υποδομές με την ανάπτυξη των ακαδημιών !

Ο Γενικος Αρχηγος του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, Απόστολος Αποστολίδης, τόνισε: «Είναι σημαντικό να χτίσουμε και τη νέα γενιά. Το ζαχαροπλαστείο ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ είναι κοντά μας και μας βοηθάει και ευχαριστούμε τη Διεύθυνση. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτή την περίοδο, που δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι από αλλού, να έχουμε συνεργασίες. Μέσα από την ακαδημία μπορείς να φτάσεις ψηλά και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.  Όλα τα νέα παιδιά θέλουν δουλειά και υπομονή για το στόχο τους και μόνο έτσι μπορούν να φτάσουν ψηλά».

Στα πλαίσια της συνεργασίας ολοι οι εντός εδρας αγωνες του Παιδικού και Εφηβικού Τμήματος θα μεταδίδονται ζωντανά από το επίσημο κανάλι Youtube του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου με τον αγωνα απέναντι στην Αγια Βαρβάρα και στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=gE3CQWbXcAA

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Το Ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι Άλλο» ιδρύθηκε στην Ξάνθη το 1985. Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον. Το κατάστημα στεγάζεται σε ένα από τα παραδοσιακά κτίσματα της Ξάνθης στους πρόποδες της φημισμένης Παλιάς Πόλης.

Όλα τα προϊόντα παράγονται σε δικό του εργαστήριο, όπου χρησιμοποιείται σύγχρονος εξοπλισμός και μηχανήματα, καθώς επίσης τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Επιλέγονται πάντα με προσοχή αγνές πρώτες ύλες του τόπου μας, στοχεύοντας στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το καρύδι, που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη σε πολλά από τα παραδοσιακά γλυκά της πόλης, όπως η καριόκα και το σαραγλί παράγεται σε ιδιόκτητες καλλιέργειες της επιχείρησης.

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας καθημερινά

Δευτέρα – Σάββατο 8:30 – 22:30

Κυριακή 9:30 – 22:30

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site https://www.tokatiallo.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button