Άρθρα

Βλεφαροπλαστική… για τα μάτια σας μόνο!

Έχει έρθει η στιγμή που κοιτάζετε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη και παρατηρείτε τα σημάδια του χρόνου και στα μάτια σας; Εάν ναι, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να χρειάζεται βλεφαροπλαστική. Αποχαιρετίστε τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τη χαλάρωση του δέρματος στα βλέφαρα και το κουρασμένο βλέμμα & αποκτήστε ξανά ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση, με την πιο δημοφιλή, αναίμακτη επέμβαση.

Πρόκειται για επέμβαση που μπορεί να πραγματοποιηθεί στα άνω βλέφαρα, στα κάτω βλέφαρα ή και στα δύο ταυτόχρονα. Στα άνω βλέφαρα, η επέμβαση επικεντρώνεται στην περιοχή μεταξύ των φρυδιών και των βλεφαρίδων, ενώ στην κάτω εστιάζει στην περιοχή μεταξύ των βλεφαρίδων και των παρειών. Όποια κι αν είναι η κατάλληλη λύση για το πρόβλημά σας, η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη και το κόστος της βλεφαροπλαστικής ποικίλει ανάλογα με την περίπτωση. Ωστόσο, η τιμή είναι συζητήσιμη, ανάλογα πάντα με τον πλαστικό χειρουργό που θα επιλέξετε.

Ποιος είναι ο κατάλληλος πλαστικός χειρουργός;

Ο κατάλληλος πλαστικός χειρουργός είναι εκείνος, τον οποίο μπορείτε να εμπιστευθείτε με… κλειστά μάτια. Είναι εκείνος που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, που θα σας μιλήσει ειλικρινά και θα κάνει το καλύτερο για την περίπτωσή σας, έτσι ώστε να επιτύχει με ασφάλεια, το επιθυμητό και μόνο αποτέλεσμα. Κι ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι ο πλαστικός χειρουργός που συνδυάζει όλα τα παραπάνω με τις γνώσεις, την ανθρωπιά και την ικανότητα.

Είναι, άλλωστε, ένας από τους πιο ευρέως αναγνωρισμένους πλαστικούς χειρουργούς, διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο “Metropolitan”, καθώς και στη δική του εταιρεία πλαστικής χειρουργικής “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”. Ο ίδιος εφαρμόζει πρωτοποριακές τεχνικές και στόχος του είναι η βελτίωση της υγείας και της αυτοπεποίθησης των ασθενών, με γνώμονα τον σεβασμό και την υπευθυνότητα. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το drboukouvalas.gr, κλείστε το ραντεβού σας και… δείτε το πρόσωπό σας αλλιώς!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button