Τοπικά νέα

Ανήσυχος ο αντιπεριφερειάρχης για τις κλοπές μεταλλικών καπακιών και φρεατίων

Ανήσυχος ο αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης στις δηλώσεις του στον “ΑΓΩΝΑ” και στην πρωινη ενημερωτική εκπομπή του STAR 88,8 fm για τις τελευταίες κλοπές μεταλλικών καπακιών φρεατίων στους περιφερειακούς δρόμους:

“Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τις  κλοπές. Κλέβουν τα μεταλλικά καπάκια από τα φρεάτια και τα δίκτυα και τις σχάρες στους δρόμους. Διακυβεύεται έτσι η  ασφάλεια των πολιτών στους δρόμους της Περιφέρειας μας. Μας έχει αναστατώσει γιατί  κινδυνεύουν οι οδηγοί.

Είναι σίγουρο ότι, θα προκληθεί σωματική βλάβη. Βεβαια και τα έχουμε αποκαταστήσει. Ηταν παλιά και δεν παράγονται πλέον αυτές οι κατασκευές και υποχρεωθήκαμε ν’ αλλάξουμε όλο το σύστημα για να έχουν ασφάλεια οι πολίτες. Αν διαπιστώσουν οι πολίτες κάποιους να τα κλέβουν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία και μ’ εμάς. Και να συλληφθούν γιατί είναι παρακώλυση συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος.

Επίσης τραβάνε τα καλώδια από πολλούς στύλους φωτισμών και τα πουλάνε στην ανακύκλωση με αποτέλεσμα να έχουμε ζημιές χιλιάδων ευρώ. Σήμερα εχουμε κόμβους χωρίς φωτισμό και για να τους αποκαταστήσουμε πρέπει ν’ ακολουθήσουμε τη διαδικασία του δημόσιου έργου γιατί κάποιοι έκλεψαν τα καλώδια φωτισμού. Είναι ντροπή. Παίζουν με την ασφάλεια μας. Τα αποκαταστήσαμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Είναι κρίμα όμως να δίνονται τόσα πολλά χρήματα.”

Ακούστε στο αρχείο εκπομπών (Τετάρτη 8/3) την πρωινη ενημερωτική εκπομπή του STAR 88,8 fm (8-10)
Aπό το χρόνο 1.17.20 ο αντιπεριφερειαρχης ΠΕ Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button