ΠΡΩΤΟΣ Ο “ΑΓΩΝΑΣ”

*Πρώτος ο “Αγώνας” στην ηλεκτρονική του σελίδα www.agonas.gr έγραψε ότι ο Πετράκης δεν είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και επικεφαλής είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

*Ο “Αγώνας” σύμφωνα με την υπουργική απόφαση έχει το δικαίωμα δημοσίευσης ισολογισμών και προσφέρει στις επιχειρήσεις της Ξάνθης τις καλύτερες τιμές.

 

*Διαμαρτυρήθηκε συμπολίτης μας καταστηματάρχης, ότι, στο Στρατιωτικό Πρατήριο στην περιοχή της Κυψέλης επιτρέπουν την είσοδο και σε άτομα που δεν είναι στρατιωτικοί και δεν έχουν καμιά με αποτέλεσμα τα καταστήματα της περιοχής να “χ

*Πρώτος ο “Αγώνας” στην ηλεκτρονική του σελίδα www.agonas.gr έγραψε ότι ο Πετράκης δεν είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και επικεφαλής είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

*Ο “Αγώνας” σύμφωνα με την υπουργική απόφαση έχει το δικαίωμα δημοσίευσης ισολογισμών και προσφέρει στις επιχειρήσεις της Ξάνθης τις καλύτερες τιμές.

 

*Διαμαρτυρήθηκε συμπολίτης μας καταστηματάρχης, ότι, στο Στρατιωτικό Πρατήριο στην περιοχή της Κυψέλης επιτρέπουν την είσοδο και σε άτομα που δεν είναι στρατιωτικοί και δεν έχουν καμιά με αποτέλεσμα τα καταστήματα της περιοχής να “χάνουν” πελάτες και να μην μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Μιλάνε για αθέμιτο ανταγωνισμό και αν αληθεύει η καταγγελία περιμένουμε από τη διοίκηση του Δ’ Σ.Σ. και του Στρατιωτικού Πρατηρίου να τη λάβουν υπόψη τους.

 

*Γέμισε η Παλιά Πόλη με συνθήματα στους τοίχους και η εικόνα δεν είναι και η καλύτερη για το στολίδι της πόλη μας.

Οι υπεύθυνοι της καθαριότητας του Δήμου ας φροντίσουν να καθαρίσουν τα σημεία γιατί είναι κρίμα να σχολιάζουν αρνητικά οι πολλοί επισκέπτες της περιοχής.

 

*Αυτή την Παρασκευή στο ιδιωτικό σχολείο “ΑΞΙΟΝ” επιδείξεις ενόργανης – χορού και μπαλέτου από μαθητές νηπιαγωγείου – δημοτικού – γυμνασίου και λυκείου και live the badgers.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

*Η γνωστή ξανθιώτισσα εικαστικός – ζωγράφος Φιφή Χατζηστόϊκου θα παρουσιάσει πίνακες ζωγραφικής στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού και Χειροτεχνίας Εθνών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στην πλατεία Ν. Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης, στην Αθήνα.

Οι πίνακες της Φιφλής θα έχουν θεματολογία την Ελλάδα και καθρέπτες με ξυλόγλυπτες κορνίζες, διακοσμημένες με όστρακα που αποπνέουν άρωμα Αιγαίου.

 

*Υποχρεωτική είναι φέτος η δημοσίευση των ισολογισμών των εταιριών στις τοπικές εφημερίδες.

Ο “Αγώνας”, λόγω της οικονομικής κρίσης, προσφέρει τις καλύτερες τιμές για να δημοσιεύει τους ισολογισμούς των επιχειρήσεων της Ξάνθης.

 

*Μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας. Καιρός ήταν! Το θερμόμετρο το μεσημέρι της Κυριακής θα δείχνει 37 βαθμούς.

Καλο καλοκαίρι σ’ όλους και καλές βουτιές στι πεντακάθαρες θάλασσές μας.

 

*Πρώτος ο “Αγώνας” στο διαδίκτυο στη σελίδα του www.agonas.gr έγραψε για τη μεταγραφή του Ονουάτσι στη Σκόντα Ξάνθη.

Αλήθεια πότε θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας;

 

*Σε έγγραφη απάντηση, μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Βασίλη Τσολακίδη, προχωρά ο Δήμος Αβδήρων για τις κατηγορίες που δέχθηκε από το Γιώργο Τσιτιρίδη για τη λειτουργία των Λουτρών Ποταμιάς.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Ο από τύχη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αβδήρων με δελτίο τύπου μας εγκαλεί γιατί δεν λειτουργούν τα Ιαματικά Λουτρά της Γενισέας στην Ποταμιά. Βέβαια επανειλημμένα έχει ενημερωθεί ότι το πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού, για κακή του τύχη ξεκινά η κοινωνική εργασία οσονούπω οπότε για ένα πεντάμηνο θα έχουμε προσωπικό και θα λειτουργήσουν οι λουτήρες.

Όσον αφορά τις ”εικόνες θλίψης και ντροπής” γνωρίζει ότι οι δυο χώροι είχαν υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες και έπρεπε να ξαναεπισκευαστούν. Αν και είναι ενημερωμένος, καλά θα είναι να του θυμίσουμε ότι ήδη με συντονισμένες ενέργειες μας με το φορέα Ιαματικών Λουτρών έχουμε ολοκληρώσει την παραχώρηση για 40 χρόνια.

Ακόμη γνωρίζει ότι με ενέργειες δικές μας προς την αποκεντρωμένη διοίκηση υποβάλλαμε σχέδιο και ζητάμε να κατοχυρωθούν κάποιες γεωτρήσεις στο Δήμο γιατί χωρίς το Ιαματικό νερό δεν υπάρχει λουτρόπολη.

Για τα υπόλοιπα περί πανηγυριών-εγκαινίων του απαντάμε ότι “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”.

Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και ο σοφός λαός μας θα μας κρίνει.”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button