Ειδήσεις

Τσορλίδης: “παρέλαση” υποψηφίων για τις επερχόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές στη συγκέντρωση για τον ΑΟΞ”

Εγραψε ο Αναστασιος Τσορλίδης για τη χθεσινή συγκέντρωση:
“ΟΥΤΕ για Δήμαρχος πηγαίνω ΟΥΤΕ για δημοτικός σύμβουλος, για γαμπρός… ίσως, άλλωστε στη χθεσινή πρόσκληση των παλαιμάχων για τη σωτηρία του #ΑΟΞ ⚽ προσωπικά για μένα, και από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο μιας και υπήρχε απαγορευτικό, ήταν μια όμορφη “παρέλαση” υποψηφίων για τις επερχόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές που ξαφνικά θυμήθηκαν μετά την “#κηδεία‘ του ΑΟΞ… τον ΑΟΞ!!!
(Όχι όλοι, αλλά ένας μεγάλος αριθμός)
Φυσικά υπήρχε και ο απλός φίλαθλος κόσμος αυτός που πονάει πραγματικά την ομάδα, αυτός που στερεί στους δύσκολους καιρούς που ζούμε από το ταμείο της οικογένειάς του ένα σεβαστό ποσό για να αγοράσει το εισιτήριο ή τα εισιτήρια διαρκείας και #ΕΓΩ #ΕΙΜΑΙ #ΜΟΝΟ #ΜΕ #ΑΥΤΟΥΣ!!!
Άλλωστε οι απόψεις μου είναι γνωστές μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών “Άσπρο ⚪ Κόκκινο 🔴” με τον κκ Δημήτρη Αντωνιάδη του τηλεοπτικού σταθμού Next, και ΔΕΝ χρειαζόταν καθόλου να σταθείτε στην απουσία μου.
Τέλος
Εύχομαι και με τη βοήθεια του Θεού να πετύχει το στόχο της η επιτροπή σωτηρίας του ΑΟΞ και είμαι σίγουρος, είναι οι #καλύτεροι για να πετύχουν το #καλύτερο!!!
ΜΕ εκτίμηση 🙏 στο πρόσωπο σας
Τσορλίδης Γεωργ Αναστάσιος
Υπάλληλος ΕΣΥ – Συγγραφέας”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button