Ειδήσεις

Ανακοινωση συνδυασμου “Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας” κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλιου Ξάνθης

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25-8-2022, ο επικεφαλής και ιδρυτής της παράταξης μας, ο Ιωάννης Παπαχρόνης υπέβαλλε στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου την παραίτηση του από δημοτικός σύμβουλος και μέλος του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Γιάννης Παπαχρόνης είναι ένα εξαίρετο και ικανότατο  στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, η γενικότερη προσφορά και η συνολική κοινωνική δράση του είναι γνωστή και ανεκτίμητη, το δε έργο του αδιαμφισβήτητο. Μας συνδέουν κοινές ανησυχίες, στοχασμοί και οράματα για την πορεία της πόλης μας. Η απώλεια της φωνής και της παρουσίας του από το νυν δημοτικό συμβούλιο θα είναι παραπάνω από εμφανής. Τρέφουμε εκτίμηση προς το πρόσωπο του, σεβόμαστε και κατανοούμε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν σε αυτές τις αποφάσεις.

Στην θέση του Γιάννη Παπαχρόνη, καθήκοντα δημοτικού συμβούλου της παράταξης μας ανέλαβε η Σοφία Παπαδοπούλου την οποία καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της.

Η παράταξη μας θα αναδείξει νέο επικεφαλή της ‘εντός δημοτικού συμβουλίου ομάδας των δημοτικών συμβούλων’ μέσω ενδοπαραταξιακών διεργασιών οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα  ανακοινώσει  το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτή την θέση όταν αυτές ολοκληρωθούν. Μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των διεργασιών ο Γιάννης Παπαχρόνης παραμένει Πρόεδρος του ευρύτερου συνδυασμού «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας».

Η παράταξη μας αντιλαμβανόμενη την σοβαρότητα του ρόλου της θα συνεχίσει ν’ ασκεί γόνιμη και ουσιαστική αντιπολίτευση με τον τρόπο που έχει επιλέξει να κάνει ανελλιπώς  από την αρχή της θητείας της στο δημοτικό συμβούλιο.

-Να προάγει τον συλλογικό, παραγωγικό και εποικοδομητικό διάλογο

-Να καταθέτει νέες προτάσεις και ιδέες και να συμβάλλει στην υλοποίηση σχεδιασμών,  που μοναδικό  στόχο   έχουν την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας

-Να στηρίζει τις προτάσεις που σκοπό έχουν το κοινό όφελος της Ξάνθης και την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών της

-Να μην μηδενίζει αλλά και να μοιράζεται σκέψεις για την μέγιστη βελτιστοποίηση όλων των προτάσεων από όπου και εάν αυτές προέρχονται

-Να εκφράζει τις ανησυχίες της και τις αντιρρήσεις της και ν’ αντιτίθεται με τεκμηριωμένα επιχειρήματα στην λήψη εκείνων των αποφάσεων που θεωρεί ότι τίθεται εν αμφιβόλω η προοπτική ευημερίας της πόλης μας

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»

Δημοσθένης Γεωργιάδης

Διαφωνίδης Χαράλαμπος

Τσακιρίδης Αφεντούλης

Παπαχρόνης Χρήστος

Παπαδοπούλου Σοφία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button