Ειδήσεις

Το μήνυμα του Αντιδημάρχου Πάνου Αμβροσιάδη για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού – World Tourism Day – Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Σχεδιάζουμε το μέλλον του τουρισμού σε σταθερές βάσεις και ερχόμαστε σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2022, αφιερώνεται φέτος στο μέλλον και τη βιωσιμότητα, ενός από τους σημαντικότερους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας. Η υγειονομική κρίση των προηγούμενων χρόνων ανέδειξε νέες προτεραιότητες και έφερε στο προσκήνιο σύγχρονες προκλήσεις. Επιτάχυνε την πρόοδο αναφορικά με τη στροφή του τουρισμού στην πράσινη, μπλε και ψηφιακή οικονομία, διασφαλίζοντας παράλληλα την Ατζέντα 2030, μαζί με τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι φορείς του τουρισμού, οι επιχειρηματίες του κλάδου και βεβαίως οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε αυτόν, αποτελούν αναπόσπαστους κρίκους σε μια δυναμική αλυσίδα που στηρίζει καθοριστικά την τοπική οικονομία μας.

Το 2022 εξελίσσεται με θετικούς ρυθμούς για τον τουρισμό στην Πόλη μας. Μια χρονιά, στη διάρκεια της οποίας ξένοι και ντόπιοι επισκέπτες απολαμβάνουν την αυθεντικότητα της Πόλη μας. Αξιοποιώντας αυτή τη θετική συγκυρία συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους ανθρώπους του τουρισμού οικοδομώντας και σχεδιάζοντας το μέλλον του κλάδου σε ακόμα πιο σταθερές βάσεις.

Η Ξάνθη είναι μία πόλη που την εμπιστεύεται η τουριστική αγορά και στην κατεύθυνση αυτή κινείται και ο σχεδιασμός μας.

Μία πόλη φιλική, ανθρώπινη, σύγχρονη και φιλόξενη για όλους.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button