Ειδήσεις

Τροπολογία για την καταβολή της προκαταβολής στους ζημιωθέντες παραγωγούς της ΠΕ Ξάνθης λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης μας ενημερώνει ότι την ερχόμενη Τρίτη, θα κατατεθεί τροπολογία για την καταβολή της προκαταβολής στους ζημιωθέντες παραγωγούς στις ΠΕ Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Πέλλας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων του Ιουνίου. Άμεσα θα γίνει η καταβολή των χρηματικών ποσών στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
“Σας το υποσχέθηκα, το διεκδίκησα και το πέτυχα!!
Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δρομολόγησαν την καταβολή των προκαταβολών, εντός τριμήνου από τις ζημίες.
Την ερχόμενη Τρίτη, θα κατατεθεί τροπολογία για την καταβολή της προκαταβολής στους ζημιωθέντες παραγωγούς στις ΠΕ Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Πέλλας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων του Ιουνίου.
Άμεσα θα γίνει η καταβολή των χρηματικών ποσών στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Επίσης θα ήθελα να κάνω γνωστό, ότι έχει οριστικοποιηθεί η συνάντηση μου, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, για την τακτοποίηση του θέματος της αποζημίωσης όλων των αγροτών της Ξάνθης.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button