Ειδήσεις

Την ανακαίνιση του Σχολείου της Ψερίμου προτίθεται να αναλάβει ο οργανισμός «International Hellenic Association» (IHA)*

Στην Ψέριμο βρίσκονται αυτές τις ημέρες, δύο εκπρόσωποι του «International Hellenic Association» (IHA).

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΙΗΑ Ευάγγελος Ρήγος και το μέλος δόκτωρ Αθανάσιος Σαραντόπουλος.

Στο πλαίσιο των δράσεων της «Επιτροπής μικρών ακριτικών νησιών» του ΙΗΑ, επισκέφτηκαν το ακριτικό νησί, για να καταγράψουν όλες τις ανάγκες για την επισκευή – ανακαίνιση του κλειστού σχολείου της Ψερίμου, προκειμένου να ετοιμαστεί έγκαιρα για να υποδεχθεί τον εν δυνάμει μικρό μαθητή του νησιού, την επόμενη σχολική χρονιά.

Σε επικοινωνία του kalymnos-news.gr με τον Ευάγγελο Ρήγο μας ενημέρωσε ότι από τριμήνου, έχει σταλεί επιστολή στο Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτριο Διακομιχάλη, εκφράζοντας την πρόθεση τους και ζητώντας την άδεια για την ανακαίνιση και να τους δοθεί σχετική μελέτη. Όπως μας είπε, αύριο Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, το μεσημέρι, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση στην Κάλυμνο με το Δήμαρχο προκειμένου να συζητήσουν τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου. Επίσης μας είπε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 25.000 ευρώ που μπορεί να διατεθεί άμεσα για την έναρξη των εργασιών και θα υπάρξει και συνέχεια.

(*)Αναδημοσίευση από Kalymnos News

ΣΗΜ. ΣΥΝΤ: Για τις ανάγκες ανακαίνισης του Σχολείου Ψερίμου τα μέλη του ΙΗΑ (και όχι μόνο) μπορούν να καταθέσουν ένα, έστω και συμβολικό, ποσό στους λογαριασμούς του ΙΗΑ με την ένδειξη “ΣΧΟΛΕΙΟ ΨΕΡΙΜΟΥ”. Περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ & ΔΩΡΕΕΣ της ιστοσελίδας του ΙΗΑ. Η προτάσεις από ιδιώτες, εταιρίες η οργανώσεις για την ανακαίνιση του σχολείου στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button