Ειδήσεις

Βενζινοπώλες Θεσσαλονίκης: Έντονη αγανάκτηση για τις συνεχείς ληστείες

Η Ένωση Βενζινοπώλων Θεσσαλονίκης εκφράζει την αγανάκτηση της για την ελλιπή αστυνόμευση με αφορμή τις συνεχείς ληστείες που πραγματοποιούνται σε πρατήρια καυσίμων συναδέλφων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η Ένωση έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και ζητά περισσότερη αστυνόμευση.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΥΠΟΥΡΓΟ κύριο ΘΕΟΔΟΡΙΚΑΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ κύριος ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

 Το Διοικητικό Συμβούλιο  της ΕΝΩΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τα μέλη αυτής σας εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση  για την ελλιπή   αστυνόμευση με αφορμή τις συνεχείς ληστείες που πραγματοποιούνται σε πρατήρια καυσίμων συναδέλφων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης και όχι μόνον, από διάφορες παραβατικές ομάδες που συνήθως είναι Ρομά. Εισβάλλουν με κλεμμένα οχήματα εντός των χώρων των πρατηρίων , σπάζουν τα πάντα , προκαλούν μεγάλες υλικές ζημιές στις αίθουσες των πρατηρίων  και ως επί το πλείστων αφαιρούν συνήθως χρήματα και τσιγάρα.

 Το έντονο κλίμα ανασφάλειας μας ωθεί στη σκέψη μήπως πρέπει εμείς οι ίδιοι να διαφυλάξουμε την περιουσία μας διακινδυνεύοντας και την ίδια τη ζωή μας; Η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας και η κυβέρνηση οφείλει  επιτέλους άμεσα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επαρκή στελέχωση και την αποτελεσματική λειτουργία των κατά τόπους Αστυνομικών τμημάτων. Δυστυχώς η εγκληματικότητα και σε βάρος των πρατηριούχων που είναι εύκολος στόχος έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσειςκαι πλέον διακυβεύεται η συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεών μας .

 Ζητούμε άμεση λύση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας που μαστίζει τον κλάδο των βενζινοπωλών διότι προκαλείται φθορά της περιουσίας μας και επίσης  ενέχουν και θέματα ασφάλειας των συναδέλφων πρατηριούχων και των υπαλλήλων που εργάζονται.

 Ζητούμε άμεση λύση στο πολύτιμο αγαθό που ονομάζεται ασφάλεια του πολίτη.

 Ζητούμε να λάβετε όσο το δυνατόν ταχύτερα αναγκαία  μέτρα για την προστασία των μελών μας.

 Είμαστε  όπως πάνταστη διάθεσή σας ώστε να συμβάλλουμε θετικά.

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button