Αγώνας Σπόρ

Ο Χρήστος Βαχαρίδης για την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ !

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ που το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 φιλοξενεί στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ το σωματείο ΔΕΚΑ για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον έναν εκ των δυο προπονητών του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, Χρήστο Βαχαρίδη, να μιλήσει για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας. Αναλυτικά είπε:

Για την προετοιμασία του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ: «Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά όσον αφορά την υγεία των παιχτών. Είχαμε κάποια μικρά προβλήματα που έθεσαν κάποιους παίχτες εκτός για 5-6 μέρες αλλά είμαστε καλά. Έχουν έρθει πολλά παιδιά, νεαρά σε ηλικία και μαζί με τους παλιούς της ομάδας με  με πολύ διάθεση και πολύ δουλειά».

Για τα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει ως τώρα ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ: «Είναι φιλικά και διεξάγονται για να δοκιμάσουμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της χρονιάς.  Φανήκαμε ανταγωνιστικοί, είχαμε καλά και άσχημα διαστήματα, κρατάμε τα καλά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε αυτά που δεν μας αρέσουν. Έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια Κυπέλλου με ΔΕΚΑ (ΕΟΚ) και Δημοκρίτειο (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: « Για ακόμη μια χρονιά θα είναι ανταγωνιστικό και σε αυτό βοηθάει και ο νέος τρόπος, το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος με play off και play out. Για ακόμη μια χρονιά έχουμε μεγάλες δυσκολίες που προέρχονται λόγω γεωγραφικής θέσης αλλά έχουμε δίπλα μας τη Διοίκηση που μας βοηθάει καθημερινά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button