Ειδήσεις

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ…

Όταν οι πολίτες της Κύπρου απέρριψαν πλειοψηφικά το 2004 το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν, έδωσαν ρητά και κατηγορηματικά εντολή στο πολιτικό σύστημα: «η ΔΔΟ στο καλάθι των αχρήστων! Τέλος»!

Σήμερα, όσοι μετέχουν σε αυτό το άθλιο σύστημα – εντός και εκτός Κύπρου- όχι μόνο συντηρούν εδώ και χρόνια παράνομα με…ύποπτη ανοχή και προθυμία τη «λύση ΔΔΟ», αλλά έχουν και την απύθμενη θρασυδειλία να την ωραιοποιούν και να την παρουσιάζουν στους πολίτες ως…«εναλλακτική λύση» σωτηρίας!!!

Μεγάλο θράσος έχουν όσοι παραβιάζουν κυνικά και κατάφωρα την ιερή, λαϊκή ετυμηγορία του 2004 και μέγιστη δειλία γιατί αποκρύπτουν συνειδητά (άραγε με ποιο όφελος;) την καταστροφική τουρκοποίηση που θα επιφέρει στην Κύπρο μας…

Οι πολίτες αποφάσισαν το 2004 «κύριοι»… πρόθυμοι, αυτοκαταστροφικοί και βολεμένοι υποστηρικτές της αγγλοτουρκικής ΔΔΟ και ΤΕΛΟΣ!!!

Οι πολίτες δεν χειραγωγούνται από κανέναν σας, πάρτε το επιτέλους απόφαση όσο είναι καιρός!

Οι πολίτες έχουν πολύ ευρύτερη αντίληψη από εσάς, σας έχουν ψυχολογήσει άρτια και σας έχουν απορρίψει!

Δεν έχετε καμία απολύτως νομιμοποίηση ούτε καν να…σκέφτεστε ως «λύση» την αγγλοτουρκική ΔΔΟ!

Επιτέλους, στοιχειώδης σεβασμός πρώτα στους πολίτες και μετά στους εαυτούς σας! Αυτοκαταστροφικοί υποστηρικτές της ΔΔΟ, βολεμένοι και εγκάθετοι που βεβηλώνετε χωρίς ντροπή τη μνήμη των Ηρώων και των γνήσιων αγωνιστών: Εκείνοι και εμείς σας λέμε ΟΧΙ!!!

Σοφία Παπανικολάου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button