Δημοτικές Εκλογές

Νατάσα Παρωτίδου: “Δεν έχουμε την πολυτέλεια για μία ακόμη τετραετία αδράνειας και στασιμότητας”

Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την πρόταση του Σάββα Μελισσόπουλου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ για την Ξάνθη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η απόφασή μου να συμμετέχω ενεργά σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια πηγάζει από τον διαρκή προβληματισμό μου και την απογοήτευση για την πόλη μας που έχει πια χάσει την αίγλη του παρελθόντος και υποβαθμίζεται κάθε μέρα και περισσότερο.
Τα προβλήματα της πόλης μας, αλλά και της περιοχής Σταυρούπολης και των Κομνηνών απ’ όπου κατάγομαι, δεν μπορούν να περιμένουν και δεν έχουμε την πολυτέλεια για μία ακόμη τετραετία αδράνειας και στασιμότητας.
Είμαι υπερήφανη που συμμετέχω κι εγώ σε ένα συνδυασμό που στελεχώνεται καθημερινά με άτομα έντιμα, αξιόλογα, επιτυχημένα, που έχουμε βάλει στην άκρη την όποια κομματική μας ταυτότητα και μας ενώνουν η θέληση, οι ιδέες και η διάθεση για πολλή δουλειά.
Στηρίζω ολόψυχα και θα αγωνιστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με όλους τους συνυποψήφιους-συνυποψήφιες του συνδυασμού μας και τον επικεφαλής μας, Σάββα Μελισσόπουλο, πιστεύοντας ακράδαντα πως με την εντιμότητα, τη σοβαρότητα, την εργατικότητα που τον διακρίνει, το όραμα που έχει και την ομάδα που δημιουργεί είναι η μοναδική λύση που θα φέρει την πολυπόθητη αλλαγή στο Δήμο Ξάνθης.
Αναστασία (Νατάσα) Παρωτίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button