Ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΤΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η χθεσινοβραδινή σύλληψη του Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ, Κώστα Κουκούλα, με τις γελοίες αιτιολογίες της διατάραξης της κοινής ησυχίας και της απείθειας, λόγω των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, είναι ενέργεια άθλια, προκλητική και παράνομη.

 Μάλιστα όλα αυτά συνέβησαν παρά το γεγονός ότι οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Πάρκο Φαλήρου Καβάλας είχαν σχετική άδεια, διεξάγονται ανεμπόδιστα εδώ και χρόνια και επιπλέον πραγματοποιούνται σε ένα χώρο όπου υπάρχουν πλήθος καταστημάτων διασκέδασης με δυνατή μουσική.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη από τις 23:00 το Λιμενικό και η Ασφάλεια Καβάλας ζητούσαν τη διακοπή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. Στις 00:40 και παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είχε ήδη ολοκληρωθεί, το Λιμενικό συνέλαβε τον Γραμματέα της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Αδάμπα, όπως δηλώθηκε.

Είναι προφανές ότι η μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, τόσο στην Καβάλα όσο και σε όλη τη χώρα, ενοχλεί κάποιους. Όπως επίσης ενοχλεί η συμβολή και δράση ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στην Καβάλα.

  Ματαιοπονούν όμως όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα βάλουν εμπόδια στη δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

 

       ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button