Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: “ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”
Απάντηση στη ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης

Δικαίωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, για την ταύτιση της Νέας Δημοκρατίας με τις πιο σκοτεινές πτυχές της νεώτερης Ιστορίας, αποτελεί η εκ νέου ανακοίνωση, η οποία αν και επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια, δυστυχώς γι αυτήν, απλώς επιβεβαιώνει την πραγματική ιδεολογία των συντακτών της και την αντιμετώπιση των συμπολιτών μας Μουσουλμάνων, ως εχθρούς του Έθνους.

Ρητά λοιπόν η τοπική Ν.Δ. τάσσεται υπέρ του δόγματος Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια, που ήταν το σύμβολο της στυγνής δικτατορίας, που πλήγωσε βαθιά το σώμα της Ελληνικής Δημοκρατίας, αποκαλύπτοντας έτσι την ιδεολογική της ταυτότητα και την νοσταλγία της, για τις σκληρές εποχές. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού στους κόλπους της έχουν ενταχθεί, και μάλιστα σε  υψηλές θέσεις, τα παιδιά του Παπαδόπουλου και του Παττακού.

Παράλληλα, συντάσσεται απροκάλυπτα με τις δηλώσεις του πρώην υφυπουργού κ. Αθανασίου, που προκάλεσαν γενική κατακραυγή, περί δικαιολογημένων «επισυνδέσεων» των συμπολιτών μας Μουσουλμάνων, όπως αρέσκονται να αποκαλούν πλέον τις, πέρα κάθε δημοκρατικής νομιμότητας, παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων. Εύλογες βέβαια πρακτικές γι αυτούς, εάν κανείς θυμηθεί και τον περιβόητο Μαυρίκη.

Και βέβαια ούτε λόγος για την ταμπακιέρα και τις συναντήσεις των στελεχών της με τον Τούρκο Πρόξενο και τους «υποψήφιους, μη θεσμικούς, μουφτήδες» Ξάνθης.

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας μάλλον είναι λάθος η πρακτική μας να επιχειρούμε να αποκαλύψουμε το πραγματικό σας πρόσωπο. Το πρόσωπο του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας. Το κάνετε καλύτερα μόνοι σας. Δε θα ασχοληθούμε περισσότερο.

Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button