Ανακοινώσεις

Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων ΠΟΠΣ- (πρώην εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δημοσίου και τα Ν.Π.Δ.Δ) πραγματοποιεί Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στις Σέρρες την Τρίτη 16 Απριλίου 2024με τη συμμετοχή των Συλλόγων των συνταξιούχων των π.Νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών, Ημαθίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης Ροδόπης, Έβρου (περίπου 550 σύνεδροι).

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου ElpidaResort&Spa, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων Σερρών, με ώρα έναρξης τις 10.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 17.00 μ.μ.

-Πρόγραμμα εργασιών: 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

-Πανηγυρική συνεδρίαση: 14.00 μ.μ. έως 14.30 μ.μ.

Στην πανηγυρική συνεδρίαση έχουν κληθεί ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και η Δήμαρχος Σερρών.

-Γεύμα για όλους τους συνέδρους από 14.30 μ.μ. έως 17.00 μ.μ.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν και θα αναπτυχθούν από τον Πρόεδρο της ΠΟΠΣ και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αφορούν αφενός ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά και θέματα υγείας που αφορούν τους συνταξιούχους και αφετέρου η ΠΟΠΣ ανοίγει δρόμους επικοινωνίας και συνεργασίας με την ελληνική κοινωνία και παρεμβαίνει σε καίρια θέματα που έχουν άμεσο ενδιαφέρον μαζί με όλους τους πολίτες της χώρας, όπως το Δημόσιο Σύστημα Υγείας– με θέματα των νοσοκομείων, των κέντρων υγείας, των μεγάλων ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό, τα θέματα του Δημόσιου Εκπαιδευτικού Συστήματος από τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς μέχρι την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, τα θέματα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών που ιδιαίτερα τελευταία η εγκληματικότητα και οι πράξεις βίας καθημερινά επαναλαμβάνονται, τα θέματα συγκοινωνίας και άλλα κοινά και υψηλού ενδιαφέροντος.

Οι πολιτικοί συνταξιούχοι με αυτές τις εκδηλώσεις παίρνουν πρωτοβουλίες και καλούμε όλους τους πολίτες της ελληνικής κοινωνίας – εδώ ανήκουμε και εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και γενικά οι οικογένειές μας και των άλλων συγγενών μας και προφανώς όλοι οι Έλληνες πολίτες- με τους οποίους ενώνουμε τις δυνάμεις μας για προστασία της υγείας μας και της ποιότητας στη ζωή.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της ΠΟΠΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button