Τρίτο Μάτι

“Έκθεση Στιγμογραφίας Μιας Στιγμογραφίας” Μιχάλη Χατζηεφραιμίδη

Φέτος στις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης 2022, συμμετέχω με μια πρωτότυπη και μοναδική έκθεση η οποία δεν έχει ξαναγίνει πουθενά και από κανέναν “Έκθεση Στιγμογραφίας Μιας Στιγμογραφίας”.
Η έκθεση θα έχει διάρκεια 3-11 Σεπτεμβρίου δηλαδή όσο διαρκούν οι Γιορτές Παλιάς Πόλης και εμένα θα με βρείτε περίπου τις ώρες 18:00 με 22:00, στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Ξάνθης <Χρήστος Παυλίδης> σε Ομαδική Έκθεση.
Κατέληξα σ αυτήν την επιλογή για κάτι πρωτότυπο για λόγους χώρου, λόγους εξέλιξης της εποχής, αλλά και λόγους τεχνολογίας με τα μέσα κάλυψης, μια απόφαση γιατί σίγουρα δεν μου φτάνουν τα 3 πάνελ που δικαιούμαι στην Ομαδική Έκθεση της Δημοτικής Πινακοθήκης Ξάνθης <Χρήστος Παυλίδης> στον προαύλιο χώρο, παρόλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. αλλά κυρίως τον Πρόεδρο Κο Ηλία Ασκαρίδη για την άμεση και άψογη αντιμετώπιση στο αίτημά μου περί συμμετοχής μου στις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2022.
Αν σε μπερδεύει η λέξη <στιγμογραφία> και ακόμη περισσότερο το <μιας στιγμογραφίας> τότε σίγουρα αν έρθεις στον χώρο της έκθεσης θα σου λύσω όλες τις απορίες, αν και πάλι δεν θα μπορέσεις, οι απορίες σου θα λυθούν από την προβολή που θα κάνω και τις σχετικές αναρτήσεις στα social κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης 2022.
Στιγμογραφία… https://www.facebook.com/stigmografia
Ένα στιγμιότυπο δηλαδή μια αυθόρμητη και γρήγορη φωτογραφία, χωρίς καλλιτεχνική ή δημοσιογραφική πρόθεση, συνήθως γίνεται με φθηνό ή απλό συμπαγές μέσο όπως κάμερα, φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο.
Μιχάλης Χατζηεφραιμίδης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button