Ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Παπαχρόνης από δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης
Νέος επικεφαλής στην "Αγάπη για την Ξάνθη μας"

Παραιτείται από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης και από τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ” Γιάννης Παπαχρόνης  για λόγους ψυχικής και σωματικής υγείας, όπως αναφέρει στην επιστολή που κατέθεσε χθες στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης .

Ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης “ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ” είναι ο Στέλιος Αρσενίου

“Δεν είναι ώρα για άλλες δηλώσεις και κινήσεις” μας απάντησε στο ερώτημα μας αν θα συνεχίσει να είναι στην κίνηση των 4 επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων “Η ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ”

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Προς : Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης 

κ. Ιωάννη Μπούτο

Κοιν : Τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη

 

Κύριε Πρόεδρε,

με την παρούσα επιστολή σας δηλώνω την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης για λόγους ψυχικής και σωματικής υγείας…

Εύχομαι σε σας και σε όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους καλή συνέχεια και καλές αποφάσεις για την πόλη και το Δήμο που αγαπάμε μέχρι τη λήξη της θητείας σας.

Σας παρακαλώ να καλέσετε να αναλάβει καθήκοντα ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος του ψηφοδελτίου μας. Το επόμενο χρονικό διάστημα η παράταξή μας θα ορίσει τον νέο επικεφαλή δημοτικό σύμβουλο  που θα μας εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.

Με τιμή,

Παπαχρόνης Χαρ. Ιωάννης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button