Ειδήσεις

Η κατάντια του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

Παρακολουθήσαμε χθες, το σύνολο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης και ειλικρινά, υπήρξαν στιγμές που ντραπήκαμε που ανήκουμε στα Δημοτολόγια ενός Δήμου σε τέτοια κατάντια!

Επι ώρες, οι επικεφαλής των παρατάξεων, Δημοτικών Οργανισμών, Εταιρειών του Δήμου, ξιφομαχούσαν και με ύβρεις αλλά και υπονοούμενα εκατέρωθεν, δημιούργησαν και πάλι ένα νοσηρό κλίμα, μέσα στην αίθουσα του χώρου που υποτίθεται πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις για το μέλλον του Δήμου και των Πολιτών του.

Η ευθύνη αυτής της κατάντιας, ανήκει πρωτίστως στο Δήμαρχο Ξάνθης και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Προεδρείο και τα υπόλοιπα μέλη του, αλλά και σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων που ανέχονται και συμμετέχουν σε μία «ναρκοθετημένη» και «βαλτωμένη» δημοτική πολιτική ζωή στην Ξάνθη.

Νιώσαμε ΝΤΡΟΠΗ να βλέπουμε Δήμαρχο και Υποψηφίους Δημάρχους, αντί να συζητούν για το διαταύτα του μέλλοντος της πόλης, να αναλίσκονται σε άτοπες και ανούσιες συζητήσεις για μικροπολιτικά οφέλη, μιας και η συνεδρίαση μεταδίδονταν και από Μέσα Ενημέρωσης.

Αλήθεια: Εχουν την εντύπωση ότι τους ακούει κάποιος; Υπάρχει νοήμων Ξανθιώτης που ακούει τα δημοτικά συμβούλια ενός Δήμου που παραπέει ανάμεσα στην ανικανότητα, στη διαφθορά και στη «λεζάντα» του λαϊκισμού;

Κύριοι, μετρηθήκατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ζυγιασθήκατε και βρεθήκατε ελλιπείς!

Φύγετε όσο είναι νωρίς!

Οσο για την αντιπολίτευση, τούτο μόνο θα πούμε:

-Τα θέματα της Πόλης, δεν είναι μόνο το Κολυμβητήριο, οι λακκούβες, οι ποδηλατόδρομοι και τα ποτάμια.

Η πόλη χρειάζεται μία εκ βάθρον ανασυγκρότηση, έναν ανασχεδιασμό, ένα πρόγραμμα προοπτικής σε όλα τα επίπεδα: Κοινωνία – Οικονομία – Επιχειρηματικότητα – Παιδεία – Πολιτισμό – Πρωτοβάθμια Υγεία – Τουρισμό – Δημοτική Πολιτική.  

Η Ξάνθη ανήκει στους Δημότες της και σε αυτούς ανήκουν οι υπηρεσίες όλων όσων από εμάς εκθέτουμε εαυτούς στα κοινά!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button