Ειδήσεις

Ο Στέφανος Κούκλαρης υποψήφιος βουλευτής με την Πατριωτική Ένωση στην εκλογική περιφέρεια Ροδόπης

Η Πατριωτική Ένωση και ο πρόεδρός της, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνουν ότι ο δημοσιογράφος κ. Στέφανος Κούκλαρης θα είναι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια Ροδόπης.

Ο κ. Κούκλαρης ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κομοτηνή. Γεννήθηκε το 1982, είναι πτυχιούχος ΙΕΚ Δημοσιογραφίας (Συντάκτες και Ρεπόρτερ) και εργάζεται ως Αθλητικός Δημοσιογράφος σε τοπικά ΜΜΕ της Ροδόπης.

Από μικρός ασχολήθηκε με την πολιτική, υπήρξε ενεργό μέλος του ΛΑΟΣ Ροδόπης και ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2009 και 2012.

Είναι επίσης μέλος Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων της Ροδόπης με μοναδικό σκοπό τη διατήρηση της παράδοσής μας και τη διάδοσή της στη νέα γενιά, για να μην ξεχαστούν ποτέ οι ρίζες μας, η καταγωγή μας και το πόσο περήφανος λαός είμαστε!

Ο ίδιος δηλώνει ότι ανήκει στο συντηρητικό χώρο, υπερασπίζεται το τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια και επειδή ζει σε μια πολυπολιτισμική πόλη, θέλει να προσπαθήσει να κρατήσει ψηλά το εθνικό πατριωτικό φρόνημα, κάτι που χρειάζεται στην ακριτική Θράκη μας και κυρίως στη Ροδόπη.

«Το σύνθημα ‘Η Αγάπη για την Ελλάδα μας Ενώνει’ με δεσμεύει απόλυτα και θα πρέπει επιτέλους να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας συμφέροντα και να αγωνιστούμε για μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα», καταλήγει ο κ. Κούκλαρης.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button