Ειδήσεις

Μελισσόπουλος: Παραιτήσεις και αλαλούμ στον Δήμο Ξάνθης

Οι παραιτήσεις των στελεχών της παράταξης Τσέπελη στον Δήμο Ξάνθης, είναι πλέον καταιγιστικές και έρχονται η μία μετά την άλλη. Πιο συγκεκριμένα:
1. Την πόρτα των παραιτήσεων στον Δήμο Ξάνθης άνοιξε πρώτος και καλύτερος ο στενός συνεργάτης του Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Μπαντάκ Σιαμπάν, αναφέροντας στην επιστολή του με ευθύτητα και ειλικρίνεια ότι οι συνθήκες που επικρατούν στον Δήμο δεν συμβαδίζουν με τις αρχές και την προσωπική του πορεία και ότι η συλλογικότητα και η ενότητα της παράταξης έχουν πλέον διαρραγεί. Ο κ. Μπαντάκ Σιαμπάν βεβαίως έχει ήδη ανεξαρτητοποιηθεί και δεν ανήκει πλέον στην παράταξη Τσέπελη.
2. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ασκαρίδης Ηλίας ο οποίος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Δημάρχου για την αστοχία του Κέντρου Πολιτισμού σε σχέση με το γνωστό βίντεο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης, το οποίο τελικά και αποσύρθηκε. Η παραίτηση αυτή δεν γνωρίζουμε ακόμα αν έγινε αποδεκτή ή όχι.
3. Αυτές τις μέρες παραιτήθηκε επίσης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ξάνθης κ. Τσέπελης Γιώργος, ο οποίος έχει ήδη αντικατασταθεί.
Κακήν κακώς λοιπόν εγκαταλείπουν τον Δήμαρχο κ. Τσέπελη ο ένας μετά τον άλλον – για διάφορους λόγους ο καθένας – οι πλέον στενοί του συνεργάτες, επιβεβαιώνοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το κλίμα αποσύνθεσης και διάλυσης της σημερινής Δημοτικής Αρχής δεν έχει προηγούμενο!!!
Άλλωστε αυτό είναι ορατό και δια γυμνού οφθαλμού σε όλο τον Δήμο Ξάνθης, ο οποίος σήμερα παρουσιάζει μια εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής σε όλα του τα σημεία.
Η κατάντια της Δημοτικής Αρχής συμβαδίζει χέρι χέρι με την κατάντια της πόλης η οποία συνολικά πάει από το κακό στο χειρότερο…
Σάββας Μελισσόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button