Ειδήσεις

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης

Την Τρίτη και ώρα 09:30, η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας), προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18.

  1. Έγκριση τού από 5-8-2022 πρακτικού αποσφράγισης & ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου, για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΥΠΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
  2. Έγκριση τού από 5-8-2022 πρακτικού αποσφράγισης & ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου, για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) και οργάνων γυμναστικής στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
  3. Έγκριση  του  πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ  ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ  ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΗΣ (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)
  4. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την έγκριση τής 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  5. Αποδοχή παραχώρησης κατά χρήση με μίσθωμα του Δασικού Χωριού «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ», έγκριση Σύμβασης Παραχώρησης Χρήσης και εξουσιοδότηση του Δημάρχου Ξάνθης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  6. Διαγραφή προστίμων ΚΟΚ (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
Ο Δήμαρχος Ξάνθης
       Εμμανουήλ Τσέπελης
 Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button