Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: “Βρέθηκε ακόμη ένας αποδιοπομπαίος τράγος”

Πόσους ακόμα …μπροστινούς θα βρει ο δήμαρχος Τσέπελης για να γλιτώσει την κατακραυγή!

Σε μια πόλη  υπό κατάρρευση, με μια Δημοτική Αρχή αλαλάζουσα, να συνεχίζει τις απευθείας αναθέσεις χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς καμία προοπτική, με μια Δημοτική Αρχή η οποία το μόνο που κάνει είναι να αναλώνεται στα θα.

Το κολυμβητήριο θα άνοιγε τον Μάρτιο του 2020, το δεύτερο το φθινόπωρο του 2020, όλες οι παιδικές χαρές θα λειτουργούσαν, θα άνοιγε το δημοτικό πάρκινγκ, θα καθάριζε η πόλη, θα ανασκευάζονταν το παζάρι, θα χτίζονταν σχολεία, θα, θα, θα, …με μόνο μεγάλο έργο τη μετατροπή της πλατείας σε…παραλία. Εδώ ήρθε να προστεθεί και ο διασυρμός της Ξάνθης, από την αγραμματοσύνη των διοικούντων.

Σε μια προσπάθεια, όχι να προβάλλουν τον θεσμό των Γιορτών αλλά να επιβεβαιώσουν τον μεγαλοϊδεατισμό τους, κατάφεραν να ακυρώσουν ακόμη και την επίσημη εξωτερική πολιτική.

Αλλά κι αν ακόμη η «αστοχία» οφείλεται σε άγνοια, εύλογα δημιουργούνται ερωτήματα για την υπεύθυνη αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων της πόλης, από τον ίδιο τον Δήμαρχο. Οι αποδιοπομπαίοι τράγοι δεν κρύβουν τη βαριά πολιτική ευθύνη, η οποία βαραίνει μόνο τον ίδιο.

Μία πολιτική ευθύνη την οποία είτε πρέπει να αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, δηλώνοντας  πως στηρίζει τον ανεπαρκή και πλέον επικίνδυνο δήμαρχο, είτε να απεμπολήσει, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση στον διασυρμό και τις επικίνδυνες οδούς που άνοιξε η δημοτική αρχή.

Ιδού κύριοι η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Η στάση του Πόντιου Πιλάτου στην προκειμένη περίπτωση απλώς επιβεβαιώνει την ταύτιση με τον εκλεκτό του κόμματος, τον Μανώλη Τσέπελη.

Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button