Ειδήσεις

ΠΕ ΕΒΡΟΥ: ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη 19-07-2022 προβλέπεται:

1) Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, κατηγορίας 4 για τις περιοχές των Δασαρχείων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου και

2) Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, κατηγορίας  κινδύνου 3 για τις περιοχές των Δασαρχείων Σαμοθράκης και Διδυμοτείχου

Για το λόγο αυτό τίθεται σε ισχύ η υπ΄αριθμ. 173671/1350/14-06-2022 απόφαση του Περιφερειάρχη, σύμφωνα με την οποία  απαγορεύεται η διέλευση, η παραμονή και η κυκλοφορία προσώπων και οχημάτων, από της 7:30 το πρωί  της 19ης Ιουλίου 2022 έως τις 7:30 το πρωί της επόμενης ημέρας (20-07-22),στις δασικές περιοχές Δασαρχείων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου. Ενώ για τις περιοχές των Δασαρχείων Σαμοθράκης και Διδυμοτείχου από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται  πρόσωπα που κατοικούν ή εργάζονται στις αναφερόμενες περιοχές καθώς και πρόσωπα που μετακινούνται εντός του οδικού δικτύου.

Σύμφωνα με τον νόμο για κάθε παράβαση της απαγόρευσης επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ. Οι αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση εφαρμογής της απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας και τη βεβαίωση του διοικητικού προστίμου, ορίζονται τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Δασικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button