Ειδήσεις

Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία στον Ι.Ν Ιωακείμ & Άννης στις ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά )

Πραγματοποιήθηκε χθες Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία στον Ι.Ν Ιωακείμ & Άννης στις ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά ), σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί σε Ιερούς Ναούς στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2022». Ιερούργησε ο πατήρ Σταύρος , στο ψαλτήρι βρισκόταν ο Γραμματέας του Παραρτήματος Επχος ε.α. Αναστάσιος Αλέκογλου.

Τη Λειτουργία παρακολούθησε σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης με τον Πρόεδρο Υπτγοε.α. Ιωάννη Κουτσαϊμάνη, τον Αντιπρόεδρο Ταξχο ε.α. Αριστοτέλη Τσότρα, τον Σχη ε.α. Θεόδωρο Αμαξόπουλο και τον Λγο ε.α Αναστάσιο Τσακουρίδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεωργιάδης Δημοσθένης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης καθώς και 50 και πλέον πιστοί, μέλη και φίλοι του Παραρτήματος που μετακινήθηκαν στις Θέρμες δωρεάν με λεωφορείο ή και με δικά τους οχήματα.

Μετά τον εκκλησιασμό, προσφέρθηκαν, από το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ξάνθης, σε όλο το εκκλησίασμα, καφές και κεράσματα σε τοπικό κατάστημα του χωριού. Στη συνέχεια οι περισσότεροι γευμάτισαν, συμβάλλοντας έτσι και στην μικροοικονομία του τόπου.

Ευχαριστούμε το ταξιδιωτικό Γραφείο ΤΑΣΙΟΣ TravelΟ.Ε, που διέθεσε δωρεάν ένα (1) λεωφορείο, για την μεταφορά των εκκλησιαζομένων, καθώς και το μέλος μας Ανθλγό ε.α Δήμητρα Ζουρνατζή για τη βοήθεια που προσέφερε κατά την παράθεση του καφέ και των εδεσμάτων.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που συμμετείχαν στον Εκκλησιασμό συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη συνέχιση του Προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2022»

Ο επόμενος εκκλησιασμός του προγράμματος είναι στις 26 Ιουνίου (ΚΥΡΙΑΚΗ) και θα τελεστεί, με φροντίδα του αναδόχου ‘’Σύλλογος Τριτέκνων Ξάνθης, στον Ι.Ν.Αγ. Στυλιανού στο Πομακοχώρι Ωραίο Ν. Ξάνθης

Έγκαιρη πληροφόρηση θα υπάρξει μέσω των ΜΜΕ όπως και από την ιστοσελίδα www.eaasxanthis.gr .

ΑΠΟ ΤΟ ΤΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button