Ειδήσεις

5 must have κομμάτια για το καλοκαίρι

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι προ των πυλών και ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε τι θα φορέσετε και πως θα ανανεώσετε το look σας. Φέτος, υπάρχουν τόσες πολλές νέες τάσεις που δεν θα μπορούσαμε να μην γράψουμε  γι’ αυτές! Θα εστιάσουμε στα καλοκαρινα φορέματα και τα μαγιό .

Ας μπούμε λοιπόν στο θέμα:

Το φόρεμα χωρίς ώμο

Το off-the-shoulder trend επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ! Δεν είναι μυστικό ότι αυτό το στιλ κάνει αμέσως το κεφάλι να γυρίζει, οπότε αν θέλετε να κάνετε μια δήλωση αυτό το καλοκαίρι, αυτός είναι ο τρόπος να το κάνετε. Ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με τακούνια ή ακόμα και να προσθέσετε μερικά sneakers για μια πιο casual εμφάνιση.

Το κοντό φόρεμα

Αυτό είναι αυτονόητο – τα κοντά φορέματα είναι σίγουρα τάση αυτό το καλοκαίρι! Έχουμε δει πολλά διαφορετικά στυλ και εντυπωσιακά χρώματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα!Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτά και ούτε θα βγουν ποτέ από τη μόδα!

Το φόρεμα με φλοράλ σχέδιο

Τα φλοράλ prints έχουν εντοπιστεί παντού τον τελευταίο καιρό – από παπούτσια και τσάντες μέχρι μπλούζες και παντελόνια (και τώρα και φορέματα). Λατρεύουμε το πώς προσθέτουν μια ιδιόρρυθμη πινελιά σε κάθε Outfit.

Διακοπές σημαίνει αμέτρητές στιγμές στην παραλία, και ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ετοιμάζεστε! Δεν θέλετε να βρεθείτε απροετοίμαστοι όταν φτάσετε εκεί, σωστά;

Αν σκοπεύετε να περάσετε αρκετό χρόνο στην παραλία αυτό το καλοκαίρι, τότε σας έχουμε μερικές εξαιρετικές συμβουλές για μαγιό γυναικεία. Συγκεντρώσαμε δυο απαραίτητα κομμάτια που θα απογειώσουν το παιχνίδι σας με τα μαγιό αυτό το καλοκαίρι.

Μπικίνι

Ένα από τα πιο σημαντικά αντικείμενα που χρειάζεστε για τις διακοπές σας στην παραλία είναι ένα μπικίνι – ή δύο! Τα μπικίνι είναι υπέροχα επειδή μπορούν να φορεθούν με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ μαγιό που καλύπτουν, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται να διαμορφώσετε την εμφάνισή σας για κάθε περίσταση.

Ολόσωμο μαγιό

Ένα ολόσωμο μαγιό είναι επίσης απαραίτητο για όλες τις διακοπές στην παραλία. Είναι τέλειο επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα βγει το μπλουζάκι σας αν πηδήξετε πολύ βαθιά στο νερό! Ένα ολόσωμο μαγιό σας προσφέρει επίσης μεγαλύτερη κάλυψη από ό,τι ένα μπικίνι, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν καλυμμένα το σώμα τους όταν κολυμπούν σε δημόσιες πισίνες ή παραλίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button