Ειδήσεις

Αυτά είναι τα μεγάλα γούστα για μας τους οργανωμένους τακτικούς εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης και της «ΑΓΑΠΗΣ»….

Μια μέρα σαν της Τρίτης 14 Ιουνίου 2022 όπου σε αυτό το κάλεσμα «Αγάπης» ανταποκρίθηκαν πάνω από εκατόν σαράντα  (140) εθελοντές αιμοδότες και τελικά το σημερινό μας κοντέρ (μέχρι την επόμενη μεγαλύτερη ένδειξη) κατέληξε στις εκατόν τριάντα δύο (132) φιάλες, μονάδες , μπουκάλες, ενδείξεις και αποδείξεις αγάπης και προσφοράς, όπως θέλει ας το αποκαλέσει ο καθένας μας.

Ευχαριστούμε όσους επέλεξαν να ενημερωθούν και να υπογράψουν την σχετική δήλωση δωρεάς μυελού των οστών για λογαριασμό του Κέντρου Δοτών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ).

Ευχαριστούμε τους πάντες και τα πάντα και αν ξεχάσουμε κανέναν να μας συγχωρήσει λόγω της ημέρας και λόγω του κατορθώματος.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που προσήλθαν είτε κατάφεραν να αιμοδοτήσουν είτε όχι. Τους επώνυμους και πιο επώνυμους, αφού φέτος αιμοδοτήσανε όλοι μαζί  και αρκετοί γνωστοί συμπολίτες μας, γνωστοί για τις διάφορες δράσεις τους στα διάφορα δρώμενα της Ξάνθης και της Περιφερειακής Ενότητάς μας.

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση αιμοδοσίας και το προσωπικό της (διευθυντής, γιατροί, νοσηλεύτριες, παρασκευάστριες, οδηγός) όπως και τη διοίκηση του Νοσοκομείου μας για τη συμπαράσταση και τη διοργάνωση μιας τέτοιας πρωτόγνωρης μαραθώνιας εξόρμησης-εκδήλωσης. Όλα πήγανε καλά και το εγχείρημα κρίνεται θετικό και πιστεύουμε άξιο επανάληψης.

Ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τη συνεχή προβολή της εκδήλωσης, πριν και κατά τη διάρκεια αλλά και τις επόμενες ημέρες που θα προβάλλουν και τον επιτυχημένο απολογισμό της δράσης.

Ευχαριστούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, η οποία συνδύασε την πρώτη της Εθελοντική Αιμοδοσία των μελών της στην Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης με τη συμπαράσταση της Ένωσης Συνοριακών Αστυνομικών Ξάνθης, και οι οποίες μας δώσανε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και πιστεύουμε να τους πείσαμε, ότι η συμπόρευση μαζί μας θα οδηγήσει σε υψηλότερα σκαλοπάτια την προσφορά τους και την ανάδειξη και του κοινωνικού προσώπου των οργανώσεών τους. Ιδίως και με τη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) πιστεύουμε θα καταφέρουμε μαζί ακόμη περισσότερα.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για τη διάθεση του φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου όπως και για τις διάφορες  διευκολύνσεις που μας προσέφερε όπως και για τη διάθεση του προσωπικού της.

Ευχαριστούμε το Γηροκομείο Ξάνθης “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” για τη διάθεση υλικών (καρέκλες και τραπέζια) που υποστηρίξανε τη δράση μας.

Θυμίζουμε ότι η όλη δράση εντάχθηκε στις εκδηλώσεις και δράσεις της Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας 2022 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Είναι επίσης σημαντικό ότι σήμερα αιμοδότησαν μαζί με όλους τους υπόλοιπους εθελοντές, τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης όσο και ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ. Λάμπρος Τσούργιαννης

Τέλος, στέλνουμε για ακόμη μια φορά την αγάπη μας και τις ευχές μας σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης, μέλη και μη μέλη μας, και τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, με Καλή Υγεία πάντα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                   Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης                          Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button