Ειδήσεις

Συνάντηση ΕΣΠΕΑΜ/Θ με τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο

Συνάντηση με το Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ), Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, πραγματοποίησε, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ).

Τη συζήτηση απασχόλησε η διαχείριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) στην ευαίσθητη περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, ιδιαιτέρως δε σε θέματα που άπτονται στη διαρκή Μέριμνα του Προσωπικού.

Ο Διοικητής του Δ’ ΣΣ τόνισε προς τα μέλη της Ένωσης, πως η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και εν γένει η στήριξη του προσωπικού που δίνει καθημερινά τη μάχη αντιμετωπίζοντας αντίξοες πολλές φορές καταστάσεις, αποτελεί πρωταρχικό του στόχο και επεσήμανε πως η συνεργασία μεταξύ Δ’ ΣΣ και Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ είναι απαραίτητη προς όφελος των συναδέλφων. Επιπρόσθετα αποδέχτηκε την πρότασή μας για την ύπαρξη ανοικτού διαύλου επικοινωνίας με απώτερο σκοπό την ταχύτερη ανάδειξη και αντιμετώπιση τυχόν ανεπιθύμητων καταστάσεων.

“Οι βεβαιώσεις που λάβαμε και το πνεύμα υποστήριξης που διαπιστώσαμε, αποτελούν για εμάς εγγυήσεις μιας δημιουργικής συνεργασίας στον αγώνα επίλυσης προβλημάτων που διεξάγουμε, για τους «ακρίτες» συναδέλφους μας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Στη συνάντηση εκ μέρους της Ένωσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νικόλαος Παναγιωτίδης, ο Γενικός Γραμματέας Συμεών Τονονίδης και ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Στυλιανός Πουρναράκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button