Ειδήσεις

Βραβεύονται νοσηλεύτριες για την προσφορά τους

Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Ξάνθης αποφάσισε να βραβεύσει τις νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κυρία Κουτούμπα Θεοδώρα, κυρία Παπαδοπούλου Δέσποινα και κυρία Ραφτοπούλου Όλγα, οι οποίες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις της πανδημίας έδωσαν άμεσα το «παρών» στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της νόσου COVID 19 στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών τον Μάρτιο του 2021.

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης για την προσφορά τους στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της Covid-19 η ΑΔΕΔΥ Ξανθης αποφάσισε να τους αποδοθεί Τιμητικός Έπαινος.

Η Βράβευση των συναδέλφων Νοσηλευτών από την ΑΔΕΔΥ Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Εβδομάδος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι»

“Θέλοντας να τιμήσουμε τις συνάδελφους που προσέφεραν άμεσα και εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, εκτός Ξάνθης, στις κρίσιμες στιγμές της πανδημίας. Παρακαλούμε να παραβρεθείτε στην παραπάνω εκδήλωση η οποία τιμά μόνο τον εθελοντισμό” καταλήγει στην πρόσκληση του το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button