Ειδήσεις

19823 ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 τίθεται σε λειτουργία ο πενταψήφιος αριθμός 19823, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), μέσα από τον οποίο κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης, θα μπορεί να ενισχύει το έργο της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων Μελών της, ένα έργο που έχει ευθεία αναφορά στην ίδια την ανθρώπινη ζωή.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α. και οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών όλης της χώρας, πρωτοπόροι στον αγώνα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, προσφέρουν ανελλιπώς περισσότερο από 35 χρόνια στην Ελληνική κοινωνία, χωρίς να διαθέτουν θεσμοθετημένους πόρους και σταθερή στήριξη.

Ενισχύοντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, ενισχύουμε τον αγώνα για την επίτευξη της πολυπόθητης αυτάρκειας της χώρας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα. Αυτός που επιθυμεί να προσφέρει, μπορεί να καλέσει από το σταθερό ή από το κινητό του στο 19823 ή να στείλει μήνυμα (SMS) τη λέξη «ΑΙΜΑ» στο 19823. Κάθε ενεργός πολίτης είναι εν δυνάμει εθελοντής αιμοδότης, είτε προσφέροντας το αίμα του είτε προάγοντας την πανανθρώπινη αυτή ιδέα με κάθε δυνατό τρόπο. Όλοι μας, μπορούμε να ενισχύσουμε με 2 ευρώ, το τεράστιο έργο της ΠΟΣΕΑ και των συλλόγων μελών της ανά την Ελλάδα, που καθημερινά εργάζονται σκληρά και εθελοντικά για κάθε πάσχοντα συμπολίτη μας. Οι χρεώσεις από σταθερό 2,60€, από κινητό 2,73€, με SMS 2,75€. Στις χρεώσεις αυτές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και τέλος σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία στηρίζουν το σκοπό μας και προβάλουν τα κοινωνικά μας μηνύματα.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

         Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γενική Γραμματέας

    Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                               Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button