Ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης με απογευματινή αναρτηση στην προσωπική του σελίδα γνωστοποιεί ότι Εκδόθηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επίσπευση της διαδικασίας συμψηφισμού για την επιδότηση εργασίας του 12% στις επιχειρήσεις της Θράκης :
“Εκδόθηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επίσπευση της διαδικασίας συμψηφισμού των οφειλών του Κράτους προς τις επιχειρήσεις για την επιδότηση εργασίας του 12%
Η Κοινή Υπουργική Απόφαση ρυθμίζει τα θέματα της διαδικασίας συμψηφισμού των οφειλών του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις από τις οφειλές του εργοδοτικού κόστους του 12%.
Με την έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α., το ζήτημα της επιδότησης από τον ΟΑΕΔ του εργοδοτικού κόστους 12% στις επιχειρήσεις της Θράκης μπαίνει σε τροχιά οριστικής επίλυσης μέσω της συνδυασμένης προσπάθειας των συναρμόδιων Υπουργείων.
Η ρύθμιση αυτή θα επιφέρει σημαντικά οφέλη στις επιχειρήσεις με απώτερο στόχο την τόνωση και ανάκαμψη της οικονομίας αλλά και της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.
Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται μέσω σχετικής αίτησης στη διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα myBusinessSupport.
H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον επιχειρηματικό κόσμο, δίνοντας λύσεις στα ζητήματα που ανακύπτουν.”
(φώτο αρχείου)