Ειδήσεις

ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔHMOY ΞΑΝΘΗΣ

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο εξετάστηκε η αίτηση επαγγελματιών που μισθώνουν ακίνητα από το Δήμο Ξάνθης, προκειμένου να μειωθεί το μίσθωμά τους κατά 20%  σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Θεωρούμε πως η παρατεταμένη οικονομική κρίση, η πανδημία των δύο ετών, η αύξηση του κόστους της ενέργειας και η αύξηση των μεταφορών και των εμπορευμάτων  έχουν πλήξει τους επαγγελματίες του Δήμου μας.

Υπενθυμίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο πως ενώ με εισήγησή μας είχαν υπερψηφιστεί τα 13 μέτρα στήριξης των ελεύθερων επαγγελματιών, η Δημοτική Αρχή δια του Αντιδημάρχου κ. Φανουράκη είχε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη και για τυπικούς  λόγους ακυρώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, πλήττοντας όχι τα μέλη της «κακής αντιπολίτευσης» αλλά τους επαγγελματίες του τόπου μας.

Ενημερώνουμε λοιπόν εμείς, η «κακή αντιπολίτευση»,  με όποιο πρόσφορο τρόπο διαθέτουμε, όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες του τόπου μας που μισθώνουν καταστήματα από το Δήμο Ξάνθης, να προχωρήσουν άμεσα και καθολικά στις σχετικές αιτήσεις προς την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης , ώστε να υπάρξει μείωση των μισθωμάτων τους κατά 20%.

Συνεχίζουμε με προτάσεις την στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής μας αναλαμβάνοντας με την ψήφο μας στο δημοτικό συμβούλιο την μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι τους.

Ξάνθη, 30 /5/2022

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μελισσόπουλος Σάββας

Παπαχρόνης Ιωάννης

Χατζηθεοδώρου Γεώργιος

Λύρατζης Πασχάλης

Ανταμπούφης Νικόλαος

Καλογερής Γεώργιος

Καφφετζής Κωνσταντίνος

Παπαδάκης Θεοφάνης

Παπαϊωάννου Αριάνα

Παπαχρόνης Χρήστος

Παππά Σοφία

Σταυρακάρας Παναγιώτης

Τοπ Σινάν

Τσαΐρογλου Μάνια

Τσαρεκτσή Τζενάν

Χαριτωνίδου Ειρήνη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button