Ειδήσεις

19 αθλητές του Κ.Ο.Ξάνθης συμμετείχαν σε αγώνες στην Καβάλα

Σε 6 Κολυμβητήρια όλης της χώρας διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο (21&22 Μαΐου), ο 1ος θερινός κύκλος αγώνων κολύμβησης προ αγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) και αγωνιστικών κατηγοριών (13+)

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης έλαβε μέρος με 19 υπέροχα παιδιά στους αγώνες που διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Καβάλας, κάποια εκ των οποίων ήταν η επίσημη πρώτη τους φορά.

Παρόλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές μας λόγω της μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου (μετακίνηση σε άλλο νομό, ελλιπείς και μικρής διάρκειας προπονήσεις, κ.α.) για οκτώ συναπτά έτη, οι επιτυχίες που έρχονται από τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης είναι σημαντικές.

Οι 19 αθλητές του Κ.Ο.Ξάνθης που έλαβαν μέρος σε αυτούς τους αγώνες κατάταξης, μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση ένα μήνα πριν το περιφερειακό πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης, παρότι παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Οι αθλητές μας που έλαβαν μέρος:

Αγωνιστική Κατηγορία:

  1. Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος
  2. Χατζηβασιλείου Γεωργία
  3. Καβούρη Ελένη
  4. Ευθημίου Αθηνά
  5. Εμμανουήλ Παναγιώτα
  6. Πάλλα Στέλλα

Προ αγωνιστική Κατηγορία:

  1. Ιερόπουλος Γεώργιος
  2. Μουχτάρης Παναγιώτης
  3. Αναστασιάδης Ελευθέριος
  4. Δεμήρ Ογλαρή Αδά
  5. Κουτσάκη Ελισάβετ
  6. Χατζηβασιλείου Βασιλική
  7. Κασήμ Ογλού Εδά
  8. Καβούρη Αθανασία
  9. Καραγιάννη Χρυσούλα
  10. Καψάλη Δέσποινα
  11. Μουτουσίδου Αικατερίνη
  12. Διαμαντοπούλου Μυρτώ
  13. Αυγερινίδου Καλλιόπη

Με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών μας, στους εν λόγω αγώνες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εξαιρετική Προπονήτρια μας κυρία Ευαγγελία Πολίτου που με περισσό ζήλο και αφοσίωση βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους αθλητές του ΚΟΞ βάζοντας τους ως προτεραιότητα και δίνοντας τους όλα τα απαραίτητα εφόδια να φτάσουν στο σημείο που ονειρεύονται. Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που έχουμε μαζί μας αυτή την εκπληκτική προπονήτρια.

Παράλληλα θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές μας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς κολυμβητήριο στη Ξάνθη

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης ο μοναδικός ενεργός σύλλογος, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία οκτώ ( χρόνια, διατηρεί και ενδυναμώνει συνεχώς εδώ και 68 χρόνια την κολυμβητική κουλτούρα στην πόλη μας και θα συνεχίσει να το κάνει με ακόμα πιο μεγάλη αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά!

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.

Πάντα ψηλά , Πάντα μπροστά

ΚΟΞ Never Stop!!!

Το ΔΣ του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button