Ειδήσεις

Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ και ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η ομάδα μας ηττήθηκε με τελικό σκορ 78-72, ενώ το ΔΑΚ Ξάνθης γνώρισε μεγάλες στιγμές από τον κόσμο που το γέμισε.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας και η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 18 πόντους. Οι αθλητές μας όμως δεν τα παράτησαν και δεν απογοητεύτηκαν και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά με αποτέλεσμα το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά να είναι ένα ντέρμπυ για γερά νεύρα. Δυστυχώς το γεγονός ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας έχουν ολοκληρωθεί πάνω από 1 μήνα ενώ των αντιπάλων μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Όμως η ΑΣΠΙΔΑ φάνηκε στο γήπεδο ομάδα με πλουραλισμό στην επίθεσή της και αυταπάρνηση στην άμυνα, ενώ όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν υπερέβαλαν εαυτούς.

Ένα σημαντικό στατιστικό του αγώνα που έκανε τη διαφορά και πιθανόν έκρινε τον αγώνα είναι οι βολές όπου ο Λεύκιππος είχε 19-28 ενώ η ΑΣΠΙΔΑ μόλις 9-15!!

Συγχαρητήρια στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και στο Πρόεδρό της κ. Σταυρακάρα Παναγιώτη για την άψογη διοργάνωση του τελικού.

Συγχαρητήρια στον κυπελλούχο Λεύκιππο Ξάνθης.

Συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας που με τις φωνές του και το χειροκρότημα του βοήθησε τα μέγιστα τους παίκτες μας.

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας, στον πάγκο μας και πάνω απ΄ όλα στους αθλητές μας έναν προς έναν που κατέθεσαν ψυχή στο παρκέ και μας έκαναν υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου μας.

Από την Ασπίδα Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button