Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο για τις Μαθησιακές Δυσκολίες

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο “Ομιλώ”, το διαδικτυακό σεμινάριο, με δωρεάν συμμετοχή, με θέμα τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τα Προβλήματα Συμπεριφοράς.

 Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική συνεργασία και την υποστήριξη του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου και της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας.

 Η πρόεδρος της, Δρ. Ελένη Λιβανίου, εισηγήτρια του σεμιναρίου, με τρόπο μεστό και κατανοητό αναφέρθηκε στο θέμα των Μαθησιακών Δυσκολιών, παρέχοντας πολύτιμες επιστημονικές πληροφορίες για την ανάγκη αυτές να εντοπίζονται νωρίς στους μαθητές, την αξία της σωστής υποστήριξης και της ορθής διαχείρισης.

 Επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής, Ψυχοθεραπείας και σχολικής μελέτης “Ομιλώ” είναι η κα. Δήμητρα Εμμανουηλίδου, Λογοπεδικός – Λογοθεραπεύτρια. Το Κέντρο “Ομιλώ”, στο οποίο παρέχονται, επίσης, υπηρεσίες συμβουλευτικής, παιδοψυχίατρου και σχολικής μελέτης παιδιών, δραστηροποιείται στην Ξάνθη, και στεγάζεται στην οδό Γεωρ. Σταύρου 14-16. Στελεχώνεται από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων και προσφέρει υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες, σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button