ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΦΛΥΑΡΗ ΧΩΡΙΣ 10ΑΡΙ

Ένα πολύ όμορφο γκολ του Δημήτρη Γελαδάρη ήταν αρκετό να δώσει την νίκη στον Ατρόμητο και να φύγει από την Ξάνθη με τους τρεις βαθμούς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ένα πολύ όμορφο γκολ του Δημήτρη Γελαδάρη ήταν αρκετό να δώσει την νίκη στον Ατρόμητο και να φύγει από την Ξάνθη με τους τρεις βαθμούς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Ήταν το 43ο λεπτό όταν ο Λαζανάς ξέφυγε του Κωστούλα πραγματοποίησε την προσπάθεια από τα δεξιά, έβγαλε την παράλληλη πάσα προς το ύψος του πέναλτι και ο αριστεροπόδαρος Δημήτρης Γελαδάρης έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ με το δεξί στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τούρινα. 


Η ήττα ήταν και η πρώτη για το συγκρότημα του Εμίλιο Φερρέρα στο φετινό πρωτάθλημα καθώς μετρούσε δύο νίκες και μια ισοπαλία ενώ είναι και το πρώτο τέρμα που δέχεται στην έδρα της. Φαίνεται πως για όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά. 


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του Μιχαηλίδη. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητο που άρχισε να γίνεται απειλητικός και να προσπαθεί να βρει χώρους στην άμυνα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Μπορεί να μην δημιούργησε την μεγάλη φάση αλλά στο 43ο λεπτό κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του. Ίσως να είχε καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση δεν φάνηκαν ψύχραιμοι. 


Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Εμίλιο Φερρέρα αντέδρασε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μιχαηλίδη. Ο Ρίκκα και ο Ζουέλα στα πρώτα πέντε λεπτά επιχείρησαν σουτ έξω από την περιοχή αλλά δεν βρήκαν στόχο, ο Κιντάνα είδε το είδε το δικό του σουτ να αποκρούεται σε κόρνερ, ο Πόι δύο φορές από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε εστία, ο Ανατολάκης πρόλαβε τον Κιντάνα και ο Βάλλας σε καρφωτή κεφαλιά είδε την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. 


Μέσα σε αυτές τις συνεχόμενες φάσεις και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους φάσεις για να κάνουν το 0-2 αλλά ο Τούρινα δύο φορές είπε όχι στους Ρέγιες και Σίριο. Το τελικό 0-1 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και έδωσε το δικαίωμα στον Ατρόμητο να πανηγυρίσει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. 


Οι συνθέσεις των ομάδων: 


SKODA ΞΑΝΘΗ: Τούρινα, Παπαδημητρίου, Ζουέλα, Κωστούλας, Κοντοδήμος (69′ Τόμιτς), Ρίκκα, Βάλλας, Κιντάνα, Μπάρκογλου (58′ Ρατζίνσκι), Ποϊ, Λαμπριάκος 


Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Ιωάννου, Λουτσιάνο (87′ Πέρες Κάστρο), Ρέγιες Βερντέχο, Λαζανάς (50′ Ρόβας), Σίριο, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Μαρίνος (78′ Κατεμής), Ανατολάκης 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button