Ειδήσεις

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΞ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Ζητήσαμε από τη ΔΕΥΑΞ να μας ενημερώσει για τις δημοσιευσεις διακηρυξεων, προκηρυξεων διαγωνισμων κλπ. που προχωρησε την τελευταία τριετία και τις εφημερίδες που τις δημοσίευσαν και αν τηρεί την ιση κατανομη όπως προβλέπει ο νόμος

Σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση ο «ΑΓΩΝΑΣ» εχει το δικαιωμα δημοσιευσεων διακηρυξεων, προκηρυξεων διαγωνισμων κλπ.

Θα περιμενουμε λίγες ημέρες και στη συνέχεια θα ζητήσουμε εισαγγελική παραγγελία

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 3548/2007
ΦΕΚ Α-68/20-3-2007

Άρθρο 3
Κατανομή καταχωρίσεων
Α. Νομαρχιακές εφημερίδες
1.α) Οι περιλήψεις των διακηρύξεων και προκηρύξεων του εδαφίου α’ της παραγράφου 3 του άρθρου 1 καταχωρίζονται υποχρεωτικά, με κριτήριο την προβλεπόμενη από τη διάταξη της παρ. 4 του άρθρου 13 του ν.2328/1995 (ΦΕΚ 159 Α’) ίση κατανομή, με την αμοιβή που καθορίζεται στην παράγραφο 2 του άρθρου 4 του παρόντος νόμου, από τον αρμόδιο φορέα για λογαριασμό του οποίου δημοσιεύεται η προκήρυξη ή η διακήρυξη σε τουλάχιστον δύο ημερήσιες και μία εβδομαδιαία νομαρχιακές εφημερίδες, οι οποίες περιλαμβάνονται στην απόφαση του άρθρου 2 και οι οποίες έχουν την έδρα τους στο νομό, που θα λάβει χώρα η υπηρεσία ή η μελέτη, η προμήθεια αγαθών ή η εκτέλεση έργου, σύμφωνα με το αντικείμενο της διακήρυξης ή της προκήρυξης.

Κυρώσεις σε βάρος του φορέα και του αρμόδιου υπαλλήλου 3000 μέχρι 5000 ευρω

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button