Ειδήσεις

Πώς να επιλέξω τις κατάλληλες βρεφικές πάνες;

Υπάρχουν γονείς που σπαταλούν μια περιουσία σε βρεφικές πάνες, μόνο και μόνο για να καταλήξουν με ένα βρέφος που νιώθει άβολα, κλαίει, και διαμαρτύρεται. Δυστυχώς, τα μωρά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν τι είναι αυτό που τα ενοχλεί, και έτσι οι γονείς πολλές φορές καλούνται να μαντέψουν. Αν έχετε μόλις καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειάς σας και αναρωτιέστε το πως θα επιλέξετε τις κατάλληλες βρεφικές πάνες, διαβάστε παρακάτω.

Η επιλογή της σωστής βρεφικής πάνας είναι μια διαδικασία που μπερδεύει όλους τους νέους γονείς, καθώς οι πολλές διαθέσιμες μάρκες στο εμπόριο πολεμούν για τη προσοχή σας. Μπαίνετε στον πειρασμό να επιλέξετε την πρώτη μάρκα που θα δείτε, ωστόσο ενδέχεται να μην είναι η κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες του μωρού σας.

Ας δούμε λοιπόν με ποια κριτήρια θα κάνετε τη σωστή επιλογή βρεφικής πάνας σύμφωνα με το Think Pharmacy.

1. Εταιρεία

Καλώς ή κακώς είναι ένα βασικό κριτήριο. Οι γνωστές εταιρίες που παράγουν βρεφικές πάνες είναι στη βιομηχανία αυτή για πολλά χρόνια και είναι αρκετά αξιόπιστες σε σχέση με άλλες μάρκες, λιγότερο γνωστές, που απλώς είναι πιο οικονομικές. Οι δημοφιλείς μάρκες διαθέτουν αυθεντία και κάνουν συνεχώς έρευνες για να αναβαθμίζουν το προϊόν τους.

 

2. Στοιχεία

Μόλις καταλήξετε στη μάρκα, τότε πρέπει να επιλέξετε τις κατάλληλες βρεφικές πάνες ελέγχοντας τα εξής στοιχεία:

Καλή απορροφητικότητα

Η πάνα πρέπει να μπορεί να απορροφήσει τις ανάγκες του βρέφους χωρίς να σακουλιάζει ή να στάζει. Μια πάνα που στάζει θα προκαλέσει δερματικές αντιδράσεις στο μωράκι σας, όπως εξάνθημα.

Δείκτες υγρασίας

Πλέον, αρκετές εταιρείες έχουν δημιουργήσει βρεφικές πάνες με γραμμές που λειτουργούν ως δείκτες υγρασίας για να σας προειδοποιήσουν πως η πάνα έχει γεμίσει και χρειάζεται αλλαγή. Οι γραμμές αυτές γίνονται κίτρινες όταν έχει γεμίσει η πάνα, και είναι ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο για τις νέες μαμάδες ώστε να προχωρήσουν σε γρήγορη αλλαγή της.

Απαλότητα

Το δέρμα του μωρού σας είναι ευαίσθητο και ντελικάτο, και για αυτό το υλικό της βρεφικής πάνας πρέπει να είναι άριστης ποιότητας. Πρέπει να εξασφαλίσετε το υλικό αυτό να είναι μαλακό αλλά και να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Ελαστικότητα και εφαρμογή

Ακόμα ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξετε στις βρεφικές πάνες είναι η ελαστικότητα και η εφαρμογή. Πρέπει η πάνα να εφαρμόζει σωστά, να μην είναι τεράστια, αλλά ούτε και στενή ώστε να αφήνει σημάδια στο δέρμα.

3. Μέγεθος του μωρού

Τέλος, πρέπει να σκεφτείτε το μέγεθος και τα κιλά του βρέφους και τη συχνότητα με την οποία κάνει την ανάγκη του πριν αγοράσετε κουτιά από βρεφικές πάνες. Τα μωράκια μας μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, και οι συνήθειές τους αλλάζουν με τον καιρό. Προμηθευτείτε μεν σε ποσότητα τις πάνες, αλλά χωρίς υπερβολές.

Βρείτε τις καλύτερες βρεφικές πάνες στους καταλόγους του Think Pharmacy και ξεγνοιάστε μια για πάντα!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button