Ειδήσεις

Περιφερειακή Σύνθεση: Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική η στάση της Διοίκησης – Αρνείται να παραχωρήσει ενημερωτικά έγγραφα στην αντιπολίτευση

Με το παρόν δελτίο τύπου καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία αρνείται να παραχωρήσει έγγραφα προς ενημέρωση στην παράταξη μας!

Στη συνεδρίαση της 14ης Φεβρουαρίου ε.ε. η Διοίκηση είχε εισάγει προς συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης συγκεκριμένο θέμα, επί του οποίου η παράταξή μας είχε αιτηθεί παραχώρησης συγκεκριμένων εγγράφων, ώστε ο επικεφαλής και οι σύμβουλοι να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη.

Παρά το γεγονός ότι παρήλθε διάστημα άνω των 60 ημερών, τα έγγραφα αυτά δεν παραχωρήθηκαν ποτέ στην Περιφερειακή Σύνθεση και ως εκ τούτου αναγκαστήκαμε να κινήσουμε νομική διαδικασία και να ζητήσουμε εισαγγελική παρέμβαση!

Δυστυχώς, αυτός είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την πολιτική ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η ένδεια τους.

Εμείς όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε στα ανόητα παιχνίδια τους. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον πολίτη και το καλό του τόπου μας, πάντα με πίστη στην οργανωμένη και συντεταγμένη πολιτεία και όπου χρειάζεται θα ζητούμε τη συνδρομή της.

Όσο για τον περιφερειάρχη και τους υπόλοιπους, ας ντρέπονται για τις πράξεις τους και ας απολογηθούν στους πολίτες γιατί εκτός όλων των άλλων, τώρα τους στερούν και την ενημέρωση για σημαντικά ζητήματα!

 

Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button