Ειδήσεις

Διασυρμός του ΑΟΞ στην Καρδίτσα

Διασυρμός για τον ΑΟΞ στο φινάλε της sl2. Δεχτηκε 4 τέρματα στην Καρδίτσα με αδιάφορους παίκτες και πολλά αμυντικά λάθη. Η ομάδα της Ξάνθης τερμάτισε στην 3η θέση πολύ μακριά από το στόχο της ανόδου.

Γκολ και φάσεις κατέγραψε το τηλεοπτικο δίκτυο “Θεσσαλία” και η  εφημερίδα “Νέος Αγων” της Καρδίτσας που τα ανήρτησε στο YouTube.

H ΠΑΕ Ξάνθη στην  επίσημη σελίδα της αναφέρει για το παιχνίδι:

Με ήττα γράφτηκε ο επίλογος στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΑΟ Ξάνθη, που έχασε στην Καρδίτσα με 4-0, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Betsson SuperLeague 2.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, η οποία προερχόταν από αήττητο σερί εννιά αγώνων, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς ο Badibanga πέτυχε το 1-0 με σουτ στο 9′.

Τα τέρματα των γηπεδούχων διπλασίασε ο Bianconi στο 30′, ενώ ο ΑΟΞ είχε την ευκαιρία να μειώσει με σουτ στο 34′ και στο 41′, αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο β’ μέρος και η Αναγέννηση έφτασε σε τρίτο γκολ με τον Bianconi στο 67′, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Γκίνη με σουτ στο 78′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους Γεώργιο-Παναγιώτη Αραβίδη και Λυκούργο Τσολακίδη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Βλάχος (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης) : Γκέκας, Καλαμπόκας (80′ Μπακρατσάς), Καρανίκας, Λαγός, Κοτσώνης, Γκίνη (80′ Β. Θεολόγης), Μπάλλας, Πλέγας, Μάνιος (60′ Πολίτης), Μπαντιμπανγκά (80′ Κουτσιανικούλης), Μπιανκόνι.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης) : Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Δημητριάδης, Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης (70′ Θυμιάνης) , Gomez, Τσέλιος (85′ Τσελεμπάκης), Gavric (70′ Τσιλιγγίρης), Ali Baba (70′ Τανζού),Διαμαντόπουλος.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button