Αγώνας Σπόρ

Νίκη με ανατροπή

Δίκαιη νίκη 2-1 επί του Απόλλωνα Πόντου, με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, πέτυχε ο ΑΟ Ξάνθη στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για το φετινό πρωτάθλημα της Betsson Super League 2. 

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη είχε δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά, με σουτ του Διαμαντόπουλου που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 7′ και με σέντρα του Τζανακάκη που ανακόπηκε λίγο πριν φτάσει στον επιθετικό του ΑΟΞ στο 8′. Το γκολ δεν ήρθε ούτε στο 26′, όταν ο Τσέλιος βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από ωραίο συνδυασμό, σούταρε από κοντινή απόσταση αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ. 

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 28′ ένα δυνατό σουτ του N’Nomo από το ύψος της περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Τσομπανίδης. 

Ο ΑΟΞ συνέχισε να έχει την υπεροχή στο β’ μέρος, ωστόσο ο Απόλλων Πόντου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στη μοναδική αντεπίθεσή του, στο 64′, με κεφαλιά του Rooneyστο πίσω δοκάρι ύστερα από σέντρα του Sountoura από αριστερά. 

Ο Τσέλιος άγγιξε την ισοφάριση με σουτ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι στο 77′, για να έρθει στο φινάλε η ολική ανατροπή για την ομάδα μας, με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Ο Gavric έκανε το 1-1 στο 87′ με όμορφο πλασέ από πλάγια αριστερά αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Δόρη και ο Τσέλιος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 90′ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από σέντρα του Gavric και στρώσιμο της μπάλας από τον Διαμαντόπουλο στον σκόρερ. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος-Βάιος Καλατζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Παναγιώτη-Δημήτριο Σακκά και Ιωάννη Μηνούδη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Φώτιος Πολυχρόνης (ΕΠΣ Πιερίας). 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης) : Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης (56′ Δημητριάδης), Μιχαήλ, Φαζός (75′ Παπάζογλου), Θυμιάνης (66′ Δόρης), Gomez, Τανζού (66′ Gavric), Τσέλιος, Τσιλιγγίρης (56′ Τσελεμπάκης), Διαμαντόπουλος. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης) : Πίτκας (46′ Σιαματάς), Δαλιανόπουλος, Αμαραντίδης, Ιντζίδης, Aboudou (75’Φράγκος), Καλογέρης, Sountoura, N’Nomo, Παπαϊωάννου (52′ Λουφάκης), Kouakou, Rooney. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button