Ειδήσεις

Τα καλύτερα συλλεκτικά επιτραπέζια με μινιατούρες

Η ιστορία των επιτραπέζιων παιχνιδιών με μινιατούρες είναι αρκετά εντυπωσιακή. Ουσιαστικά ξεκίνησαν ως προσομοίωση πολεμικής στρατηγικής από αξιωματικούς, και έπειτα χρησιμοποιήθηκαν για λόγους ψυχαγωγίας. Φανταζόμαστε πως μετά την πρακτική τους χρήση κάποιος είπε πως θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να γίνει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, και κάπως έτσι έγιναν τα συλλεκτικά επιτραπέζια με μινιατούρες που γνωρίζουμε σήμερα.

Στο fantasy shop θα βρείτε συλλεκτικά επιτραπέζια με μινιατούρες σε δύο βασικές κατηγορίες, καθαρά συλλεκτικά ή παιχνίδια ψυχαγωγίας.

Τα επιτραπέζια με μινιατούρες είναι μια ολόκληρη ψυχαγωγική εμπειρία σε ένα και μόνο κουτί. Αν ψάχνετε έναν δημιουργικό τρόπο να περάσετε το χρόνο σας τότε πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσετε. Σε αυτό το άρθρο ωστόσο, θα επικεντρωθούμε στα συλλεκτικά επιτραπέζια με μινιατούρες.

Warhammer 40K

Είναι αδύνατο να μιλήσουμε για συλλεκτικά επιτραπέζια με μινιατούρες χωρίς να αναφερθούμε στο ιδιαίτερα δημοφιλές Warhammer 40K. Η εταιρεία που κυκλοφορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, Games Workshop, είναι αυθεντία στα παιχνίδια μινιατούρας εδώ και χρόνια. Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν πολύ πλούσιο κόσμο για τα παιχνίδια τους και δικαίως έχουν πιστούς οπαδούς. Η μυθολογία του Warhammer 40K είναι πραγματικά εκπληκτική, ενώ ανά τα χρόνια οι μινιατούρες έχουν εξελιχθεί απίστευτα. Συνεπώς, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα από τα πιο αγαπητά, και όλοι οι fans περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο.

Warhammer 40K: Kill Team

Το Warhammer 40K Kill Team είναι ένα σχετικά νέο παιχνίδι στο σύμπαν 40Κ. Ωστόσο, αντί να επικεντρώνεται στις αρένες μάχης, το Kill Team δίνει βάση στις δυναμικές εντός της ομάδας. Οι μινιατούρες είναι οι ίδιες με το 40Κ, άρα αν τις έχετε ήδη, δε θα χρειαστεί να επενδύσετε σε περισσότερες. Παρόλα αυτά, το Kill Team έχει άλλους κανόνες, άρα είναι επιτακτική η ανάγκη να πάρετε ένα βιβλίο οδηγιών.

Warhammer: Age of Sigmar

Η πιο απλοποιημένη μορφή των συλλεκτικών επιτραπέζιων με μινιατούρες είναι το Age of Sigmar. Μπορείτε να παίξετε με τους “καλούς”, τους “κακούς”, ή με τους “wild card”. Δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όπως τα παλιότερα, όμως προσφέρει την ευκαιρία σε νέους παίκτες να μυηθούν στον κόσμο των παιχνιδιών με μινιατούρες.

Blood Bowl

Τι σχέση έχει το ποδόσφαιρο με τα συλλεκτικά επιτραπέζια με μινιατούρες; Και όμως, το Blood Bowl φαίνεται να συνδυάζει άψογα το ποδόσφαιρο με τον κόσμο της φαντασίας. Επιλέγετε φανταστικά πλάσματα για να παίξετε ποδόσφαιρο σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Αμερικάνικου στυλ. Θα βρείτε τις φιγούρες από τις φυλές του Warhammer — τι πιο ωραίο από το να παίζουν ποδόσφαιρο μερικά ορκς;

 

Βρείτε όλα τα συλλεκτικά επιτραπέζια με μινιατούρες που σας αρέσουν στο Fantasy Shop. Επιλέξτε το παιχνίδι που ανταποκρίνεται στα γούστα σας και μοιραστείτε όμορφες στιγμές γεμάτες φαντασία με τους φίλους σας!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button