Ειδήσεις

Συμμετοχές αθλητών του ΚΟΞ σε αγώνες

Το τριήμερο 15-16 & 17 Απριλίου 2022 ήταν γεμάτο για τους αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης , του μοναδικού συλλόγου που εκπροσωπεί την πόλη μας τα τελευταία 8 χρόνια στον υγρό στίβο.
Συγκεκριμένα 5 αθλητές μας της αγωνιστικής κατηγορίας έλαβαν μέρος στους Διεθνής αγώνες «38α Νιόβεια 2022» που διοργανώθηκαν από το κολυμβητικό τμήμα της Χ.Α.Ν.Θ. και διεξήχθησαν στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης σε 5 αγωνιστικές ενότητες στις 15 έως και τις 17 Απριλίου 2022.
Οι κολυμβητές μας Μπίζας Κωνσταντίνος , Μουτουσίδης Κωνσταντίνος, Χριστακάκη Παρασκευή, Χατζηβασιλείου Γεωργία και Καβούρη Ελένη πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση και σημείωσαν βελτίωση στις ατομικές τους επιδόσεις, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε κούρσα τους με τα αποτελέσματα τους να αντικατοπτρίζουν τη προσπάθεια τόσων μηνών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές μας Μπίζας Κωνσταντίνος (50μ Πρόσθιο) και ο Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος (50μ Πεταλούδα) προκρίθηκαν στους τελικούς όπου ο Μουτουσίδης Κ. κατέκτησε την πρώτη θέση στον μικρό τελικό.
Στην Διεθνή συνάντηση Προαγωνιστικών κατηγοριών «Φιλίππεια 2022» έλαβαν μέρος 15 αθλητές ηλικίας 9 -12 ετών Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ν.Ο.Θ.Α.Κ.. και διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας σε 3 αγωνιστικές ενότητες στις 16 έως και τις 17 Απριλίου 2022
Οι κολυμβητές μας Χατζηβασιλείου Βασιλική, Κουτσάκη Ελίζα, Χονδρού Ιωάννα, Καβούρη Νάνσυ, Δεμήρ Ογλαρή Αδά, Κουτσομιχάλη Δήμητρα, Κασήμ Ογλού Εδά, Θεοδώρου Σοφία, Αυγερινίδου Κέλυ, Διαμαντοπούλου Μυρτώ, Μουτουσίδου Αικατερίνη, Χονδρού Ελένη, Καραγιάννη Χρύσα, Καψάλη Δέσποινα και Ιερόπουλος Γεώργιος απέδειξαν με τις επιδόσεις τους ότι παρά την έλλειψη κολυμβητηρίου για όγδοη συνεχή χρονιά και με όλες τις δυσκολίες που συνεπάγονται από τις προπονήσεις σε άλλη πόλη, οι προσπάθειές τους και οι θυσίες τους έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και κατακτώντας 4 αργυρά μετάλλια οι αθλήτριές μας Χατζηβασιλείου Βασιλική (50μ & 100μ Πεταλούδα) και η Καβούρη Νάνσυ (50μ & 100μ Πρόσθιο)
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά για την εξαιρετική τους παρουσία στους αγώνες, αλλά και τη προπονήτριά μας Ευαγγελία Πολίτου, που δίνει το 101 % του εαυτού της για τους αθλητές του ΚΟΞ και σε κάθε αγώνα αποδεικνύεται η ποιότητα της δουλειάς της.
Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.
Πάντα ψηλά , Πάντα μπροστά!
ΚΟΞ ‘non stop’.
Το ΔΣ του ΚΟΞ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button